Werken bij

Bij Proact draait het allemaal om onze mensen, want wij geloven dat daar onze kracht in zit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en investeren graag in de groei en ontwikkeling van al onze mensen. Daarnaast zijn we bij Proact altijd op zoek naar nieuwe talenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging met veel mogelijkheden tot het blijven ontwikkelen van jezelf! Kom jij ons team versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures en wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor!

Persoonlijk & betrokken

Als middelgrote IT-Serviceprovider zijn we klein genoeg om persoonlijk te zijn en zijn we tegelijkertijd groot genoeg om een grote dosis kennis, kunde & professionaliteit in huis te hebben. We specialiseren ons op het gebied van Workspace, Infrastructure en Outsourcing en het is ons doel om op die gebieden een zo hoog mogelijk graad van ontzorging voor onze klanten te realiseren. Daarbij staan lange termijn relaties centraal, met onze klanten, maar ook met onze medewerkers en partners. We staan daarin nooit alleen. Met ons team van 320 collega’s in Nederland en nog zo’n 1200 IT-collega’s in Europa zijn we een krachtige speler in het Europese speelveld.

Uitgelichte vacatures

Ontdek snel wat we zoeken maar ook wat we je bieden, onze 4 uitgelichte vacatures in één oogopslag!

HR-Business Partner

Als HR-Business partner ben je een verbinder en cultuurdrager. Jij zorgt ervoor dat leidinggevenden en werknemers zich blijven binden aan Proact en voorziet hen van adviezen.

Het HR-team bestaat nu uit een HR Director, een HR Business Partner HR & Payroll Administrator en een HR Project Consultant. Daarnaast maken ook , Recruitment- en L&D onderdeel uit van het HR-team.

Learning & Development Advisor

Als L&D Advisor draag jij alle verantwoordelijkheid voor de inventarisatie, coördinatie en realisatie van alle opleidings– en ontwikkelvraagstukken binnen Proact Nederland én België.

Jij bent iemand die goed prioriteiten kan stellen en met veel energie de kar trekt in verschillende L&D gerelateerde projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van L&D binnen de organisatie.

Service Desk Engineer

Wat het allermooiste is als je Servicedesk Engineer bent? Dat het een enorme boost geeft aan jouw carrière in de IT! Door alle vragen, van zowel interne als externe klanten, ben je elke dag op zoek naar antwoorden. Je leert alle lagen van de organisatie kennen en jij bent degene die vanuit de praktijk de echte uitdagingen van de klant begrijpt. Dat is pas waardevol voor jouw ontwikkeling!

De dynamiek van de Servicedesk is uniek binnen onze organisatie. Het is bij uitstek de plek waar naast hard gewerkt ook veel grappen gemaakt worden. Gezellig is het dus gegarandeerd! Met het team van zo’n 30 directe collega’s heb je altijd een collega die jou verder kan helpen als je er niet meer uitkomt. Andersom verwachten ze dat natuurlijk ook van jou!

Database- en Technisch Applicatiebeheerder

Maak deel uit van Proact en start in een prachtige functie binnen een enthousiast en toekomstgericht team dat volop in ontwikkeling is.

Als Database – en Technischapplicatiebeheerder help je onze klanten te ontzorgen met jouw kennis, kunde en professionaliteit.

Maak kennis met onze collega’s

Ontdek wie ze zijn, hoe zij hun ambities waarmaken en waarom ze bij werken bij Proact zo leuk vinden
Gino is Proact
Bij Proact werk ik samen met fijne collega’s in een informele sfeer. Alle collega’s zijn klantgericht en zo zorgen wij samen voor tevreden klanten. Daarnaast kan je je bij Proact blijven door ontwikkelen. Ik ben begonnen op de Market Intelligence afdeling en inmiddels doorgegroeid naar Accountmanager.
Masud is Proact
Ik werk nu 1 jaar bij Proact en wat ik echt leuk vind is onder andere de open cultuur met collega’s. Daarnaast krijg ik veel vrijheid in het zoeken naar oplossingen voor de IT-problemen die ik aangereikt krijg. Ik heb echt het vertrouwen gekregen!
Pascal is Proact
In de afgelopen 5 jaar bij Proact is er veel gebeurd. Ik begon als starter en inmiddels ben ik teamlead van de Staffing afdeling. Carrièreperspectief genoeg dus! Leuk aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg om mijn werk zodanig te organiseren dat ik het optimaal kan uitvoeren. Ik heb duidelijk het vertrouwen gekregen. Inhoudelijk heb ik nog genoeg uitdagingen in mijn functie, maar het leukste blijft het samenwerken met mijn fijne collega’s!
Roshee is Proact
Ook al ben ik pas net in dienst, ik ben er nu wel al achter dat de cultuur lekker relaxed en informeel is. Het werk wat ik doe is leuk, heel divers, ik zie veel verschillende IT-omgevingen. Soms is het oplossen van issues even puzzelen, maar samen kom je er wel uit. Ik leer hier heel veel. Mijn Azure kennis gaat met sprongen vooruit!
Eddy is Proact
Als je me vraagt wat ik het leukste vind aan Proact dan zijn dat zonder twijfel mijn collega’s. Toen ik ruim drie jaar geleden binnenkwam ben ik meteen opgenomen in het team. Dat teamgevoel, natuurlijk gecombineerd met het uitdagende en afwisselende werk dat ik doe, maakt dat ik het erg naar mijn zin heb. Ik verheug me nu al op het waterspektakel wat eraan zit te komen!
Jaucke is Proact
Ik vind het leuk om bij Proact te werken omdat ik met collega’s werk van wie ik veel kan leren.
Gerton is Proact
Werken bij Proact is ontzettend leuk, omdat ik elke dag met klanten samen kan werken aan allerlei IT-oplossingen die hen verder helpen. Daardoor blijf ik mijzelf ook continu ontwikkelen!
Previous
Next

De voordelen van Proact

Bij Proact werken is niet alleen heel leuk en leerzaam, het brengt ook nog veel meer andere fijne voordelen met zich mee

Een goed salaris

Naast een goed salaris bouw je bij Proact binnen je IKB (Individueel Keuze Budget) een tegoed op wat je kan laten uitbetalen of gebruiken voor aankoop van extra verlofdagen. Natuurlijk neem je deel aan een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een collectieve zorgverzekering en bieden wij een vitaliteitsprogramma aan!

Mobiliteit

Binnen Proact werk je natuurlijk hybride: vanuit huis, bij de klant of op één van onze kantoren in Utrecht en Schiphol-Rijk. We zorgen voor een moderne werkplek die je vanaf elke locatie kan gebruiken en beschikt over alle Microsoft samenwerk-opties die je nodig hebt. We ondersteunen niet voor niets 35.000 moderne werkplekken in de Benelux. Naast een top werkplek hebben we een uitgebreide mobiliteitsregeling die verbonden is aan jouw functie binnen de organisatie. Ook daar kan je flexibel je eigen mobiliteitspakket samen stellen, precies zoals dat bij jou past!

Kennis

We zien dat de markt om ons heen sterk in beweging is en weten dat onze collega’s ook mee willen bewegen! In ons Learning & Development programma bieden we daarvoor verschillende interne & externe trainingen en opleidingstrajecten aan. Daarnaast zijn je collega’s specialisten in de markt op verschillende vakgebieden en leer je dus ook van elkaar. Door de diversiteit bij Proact is er voor ieder een buddy of een mentor beschikbaar om veel van te kunnen leren. Zo kan je jouw exacte pad naar de toekomst uitstippelen. Gaat jouw reis, net als die van veel klanten, ook naar de Cloud?

Leuke collega's

Je leert je collega’s nog beter kennen tijdens een potje poolen, een wedstrijdje tafeltennis of het rijden van de snelste ronde op een van de Formule 1 tracks in onze race seat. Jaarlijks organiseren we naast diverse kennissessies en borrels ook verschillende events waaronder ons beroemde Waterspektakel. Onze Rookieclub zorgt voor een zachte landing in onze cultuur en organisatie. We zien je daar graag snel!

Alle vacatures binnen Proact

Ook bij ons komen werken? Kijk dan hier of er een leuke vacature voor jou bij staat

Learning & Development Advisor, NL

Schiphol-Rijk, Utrecht, hybride

HR-Business Partner, NL

Utrecht, Schiphol-Rijk

Support Engineer Vacature, BE

Machelen

Microsoft Beheer Consultant, NL

Schiphol-Rijk

Presales Architect Infrastructure, NL

Schiphol-Rijk

Senior System Engineer – Azure, NL

Schiphol-Rijk

Database- en Technisch Applicatiebeheerder, NL

Schiphol-Rijk

Architect – Modern Workspace, NL

Schiphol-Rijk

Technisch Consultant – Hyper V en Microsoft, NL

Schiphol-Rijk

Technisch Consultant – Microsoft 365, NL

Schiphol-Rijk

Field Services Engineer, NL

Schiphol-Rijk

Cloud & Network Security Engineer, NL

Schiphol-Rijk

Service Desk Engineer, NL

Schiphol-Rijk

Network Architect, NL

Utrecht

Technisch Consultant – Microsoft Azure, NL

Utrecht or Schiphol-Rijk

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een open sollicitatie opsturen? Neem dan contact op met Robin. Hij helpt je graag verder!

Robin Westerbeeke

Senior Corporate Recruiter

Persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staan in deze snel veranderde IT wereld voorop binnen Proact. Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven. Wil jij met ons verder bouwen? Neem dan contact met ons op. Wie weet worden wij binnenkort collega’s.

Neem via deze link contact met mij op.