Werken bij

Bij Proact draait het allemaal om onze mensen, want wij geloven dat daar onze kracht in zit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en invensteren graag in de groei en ontwikkeling van al onze mensen. 

Als IT-Serviceprovider zijn we klein genoeg om persoonlijk te zijn en zijn we tegelijkertijd groot genoeg om een grote dosis kennis, kunde & professionaliteit in huis te hebben. We specialiseren ons op het gebied van Workspace, Infrastructure en Outsourcing en het is ons doel om op die gebieden een zo hoog mogelijk graad van ontzorging voor onze klanten te realiseren. Daarbij staan lange termijn relaties centraal, met onze klanten, maar ook met onze medewerkers en partners. We staan daarin nooit alleen. Met ons team van 320 collega’s in Nederland en nog zo’n 1200 IT-collega’s in Europa zijn we een krachtige speler in het Europese speelveld.

Wij zijn bij proact altijd op zoek naar nieuwe talenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en wie weet zien we jou binnenkort op kantoor! 

Uitgelichte vacatures

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van het project en het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening tijdens de implementatiefase. Dit doe je door middel van een heldere en vooraf gedefinieerde projectaanpak. Je realiseert succesvol de projecten vanuit natuurlijk enthouasiasme, leiderschap, pragmatiek en duidelijke communicatie. 

Technisch Consultant – Microsoft Azure, NL

Als Technisch Consultant krijg je de kans om gave projecten te doen bij klanten, zodat jij jezelf in rap tempo kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een team die gespecialiseerd is in het ontwerpen en deployen van Public Cloud en Infrastructuur oplossingen. Het team kan niet alleen leren van jou, maar jij natuurlijk ook van ons. Jouw ontwikkeling vinden wij dus net zo belangrijk als jij! 

Modern Workspace Architect

Als architect ga je graag met klanten in gesprek over de optimale werkplek, adoptie binnen de gehele klantorganisatie en krijg je de kans om gave projecten te doen bij klanten. Je bent sterk in het – gevraagd en ongevraagd – adviseren van klant op het gebied van workspace oplossingen. Je bent in staat om op verschillende niveaus met de klant te communiceren om de eisen en wensen van de klant helder te krijgen. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van workspace oplossingen en ben je een spil in het web tijdens de uitrol en migratie bij klanten samen met verschillende technische consultants. 

Adoptie Consultant

Als Adoptie Consultant neem je de klant door middel van adviesgesprekken mee in de organisatieverandering en bepaal je samen met hem de verander- en adoptie strategie. Je zorgt ervoor dat de klant een nieuwe manier van werken ‘adopteert’.

Ontdek snel wat we zoeken maar ook wat we je bieden, onze 4 uitgelichte vacatures in één oogopslag!

Maak kennis met onze collega’s

Ontdek wie ze zijn, hoe zij hun ambities waarmaken en waarom ze bij werken bij Proact zo leuk vinden
Gino is Proact
Bij Proact werk ik samen met fijne collega’s in een informele sfeer. Alle collega’s zijn klantgericht en zo zorgen wij samen voor tevreden klanten. Daarnaast kan je je bij Proact blijven door ontwikkelen. Ik ben begonnen op de Market Intelligence afdeling en inmiddels doorgegroeid naar Accountmanager.
Roshee is Proact
Ook al ben ik pas net in dienst, ik ben er nu wel al achter dat de cultuur lekker relaxed en informeel is. Het werk wat ik doe is leuk, heel divers, ik zie veel verschillende IT-omgevingen. Soms is het oplossen van issues even puzzelen, maar samen kom je er wel uit. Ik leer hier heel veel. Mijn Azure kennis gaat met sprongen vooruit!
Eddy is Proact
Als je me vraagt wat ik het leukste vind aan Proact dan zijn dat zonder twijfel mijn collega’s. Toen ik ruim drie jaar geleden binnenkwam ben ik meteen opgenomen in het team. Dat teamgevoel, natuurlijk gecombineerd met het uitdagende en afwisselende werk dat ik doe, maakt dat ik het erg naar mijn zin heb. Ik verheug me nu al op het waterspektakel wat eraan zit te komen!
Jaucke is Proact
Ik vind het leuk om bij Proact te werken omdat ik met collega’s werk van wie ik veel kan leren.
Gerton is Proact
Werken bij Proact is ontzettend leuk, omdat ik elke dag met klanten samen kan werken aan allerlei IT-oplossingen die hen verder helpen. Daardoor blijf ik mijzelf ook continu ontwikkelen!
Previous slide
Next slide

Alle vacatures binnen Proact

Ook bij ons komen werken? Kijk dan hier of er een leuke vacature voor jou bij staat

Architect – Modern Workspace, NL

Schiphol-Rijk

Field Service Engineer

Schiphol-Rijk, Hybride

Technisch Consultant – Microsoft Azure, NL

Utrecht or Schiphol-Rijk, Hybride

Technical Consultant – Network

Schiphol-Rijk, Hybride

Adoptie Consultant, NL

Utrecht

Project Manager, NL

Utrecht

Support Engineer Vacature, BE

Machelen

Senior Enterprise Architect, DE

Any Proact country

De voordelen van Proact

Bij Proact werken is niet alleen heel leuk en leerzaam, het brengt ook nog veel meer andere fijne voordelen met zich mee

Een goed salaris

Naast een goed salaris bouw je bij Proact binnen je IKB (Individueel Keuze Budget) een tegoed op wat je kan laten uitbetalen of gebruiken voor aankoop van extra verlofdagen. Natuurlijk neem je deel aan een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een collectieve zorgverzekering en bieden wij een vitaliteitsprogramma aan!

Mobiliteit

Binnen Proact werk je natuurlijk hybride: vanuit huis, bij de klant of op één van onze kantoren in Utrecht en Schiphol-Rijk. We zorgen voor een moderne werkplek die je vanaf elke locatie kan gebruiken en beschikt over alle Microsoft samenwerk-opties die je nodig hebt. We ondersteunen niet voor niets 35.000 moderne werkplekken in de Benelux. Naast een top werkplek hebben we een uitgebreide mobiliteitsregeling die verbonden is aan jouw functie binnen de organisatie. Ook daar kan je flexibel je eigen mobiliteitspakket samen stellen, precies zoals dat bij jou past!

Kennis

We zien dat de markt om ons heen sterk in beweging is en weten dat onze collega’s ook mee willen bewegen! In ons Learning & Development programma bieden we daarvoor verschillende interne & externe trainingen en opleidingstrajecten aan. Daarnaast zijn je collega’s specialisten in de markt op verschillende vakgebieden en leer je dus ook van elkaar. Door de diversiteit bij Proact is er voor ieder een buddy of een mentor beschikbaar om veel van te kunnen leren. Zo kan je jouw exacte pad naar de toekomst uitstippelen. Gaat jouw reis, net als die van veel klanten, ook naar de Cloud?

Leuke collega's

Je leert je collega’s nog beter kennen tijdens een potje poolen, een wedstrijdje tafeltennis of het rijden van de snelste ronde op een van de Formule 1 tracks in onze race seat. Jaarlijks organiseren we naast diverse kennissessies en borrels ook verschillende events waaronder ons beroemde Waterspektakel. Onze Rookieclub zorgt voor een zachte landing in onze cultuur en organisatie. We zien je daar graag snel!

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.