We slaan jouw gegevens op

Met de juiste technologie die de juiste capaciteit, prestaties en gegevensbescherming biedt – tegen de juiste kosten

Proact Portfolio wheel sections_We store your data
We kunnen beter presterende, efficiënt gelicentieerde databaseplatforms ontwerpen en leveren. En we kunnen ze ook namens jou beheren, om het IT-team vrij te maken en ervoor te zorgen dat ze 24/7 goed werken.
Sinds 1994 leveren we flexibele, kostenefficiënte opslagoplossingen. Tegenwoordig bieden we opslagtechnologie van wereldklasse met flexibele multicloud-toegang – ongeacht of je je gegevens op locatie, in een privécloud of in de openbare Cloud wilt opslaan.
Verlaag jouw primaire opslagkosten door onze beheerde service te gebruiken om oude gegevens te archiveren

De kracht van data

Data is krachtig. De manier waarop data wordt opgeslagen, verbonden, beveiligd en gebruikt, is aan het veranderen. Om dit succesvol te laten verlopen, heb je een partner nodig die je kan helpen profiteren van deze veranderingen.

We kunnen waarde toevoegen in elke fase van transformatie. We kunnen je helpen bij het bepalen van jouw datastrategie, zodat je de technologie krijgt die bij je past. We kunnen je helpen om je gegevens op te slaan, te verbinden, te beschermen en te beveiligen, zodat jij, en alleen jij, jouw gegevens snel en kosteneffectief kunt verplaatsen, openen en delen. En we kunnen je helpen de waarde van jouw gegevens te ontgrendelen via geavanceerde AI, analyse en automatisering.

Dat is wat we #ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.