Search
Close this search box.

Stagemogelijkheden bij Proact

Stage lopen bij Proact

Bij Proact draait het allemaal om onze mensen, want wij geloven dat daar onze kracht in zit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en invensteren graag in de groei en ontwikkeling van al onze mensen. 

Als IT-Serviceprovider zijn we klein genoeg om persoonlijk te zijn en zijn we tegelijkertijd groot genoeg om een grote dosis kennis, kunde & professionaliteit in huis te hebben. We specialiseren ons op het gebied van Workspace, Infrastructure en Outsourcing en het is ons doel om op die gebieden een zo hoog mogelijk graad van ontzorging voor onze klanten te realiseren. Daarbij staan lange termijn relaties centraal, met onze klanten, maar ook met onze medewerkers en partners. We staan daarin nooit alleen. Met ons team van 320 collega’s in Nederland en nog zo’n 1200 IT-collega’s in Europa zijn we een krachtige speler in het Europese speelveld.

Wij zijn bij proact altijd op zoek naar nieuwe talenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en wie weet zien we jou binnenkort op kantoor! 

Maak alvast even kennis met onze collega’s

Ontdek wie ze zijn, hoe zij hun ambities waarmaken en waarom ze bij werken bij Proact zo leuk vinden
Gino is Proact
Bij Proact werk ik samen met fijne collega’s in een informele sfeer. Alle collega’s zijn klantgericht en zo zorgen wij samen voor tevreden klanten. Daarnaast kan je je bij Proact blijven door ontwikkelen. Ik ben begonnen op de Market Intelligence afdeling en inmiddels doorgegroeid naar Accountmanager.
Roshee is Proact
Ook al ben ik pas net in dienst, ik ben er nu wel al achter dat de cultuur lekker relaxed en informeel is. Het werk wat ik doe is leuk, heel divers, ik zie veel verschillende IT-omgevingen. Soms is het oplossen van issues even puzzelen, maar samen kom je er wel uit. Ik leer hier heel veel. Mijn Azure kennis gaat met sprongen vooruit!
Eddy is Proact
Als je me vraagt wat ik het leukste vind aan Proact dan zijn dat zonder twijfel mijn collega’s. Toen ik ruim drie jaar geleden binnenkwam ben ik meteen opgenomen in het team. Dat teamgevoel, natuurlijk gecombineerd met het uitdagende en afwisselende werk dat ik doe, maakt dat ik het erg naar mijn zin heb. Ik verheug me nu al op het waterspektakel wat eraan zit te komen!
Jaucke is Proact
Ik vind het leuk om bij Proact te werken omdat ik met collega’s werk van wie ik veel kan leren.
Gerton is Proact
Werken bij Proact is ontzettend leuk, omdat ik elke dag met klanten samen kan werken aan allerlei IT-oplossingen die hen verder helpen. Daardoor blijf ik mijzelf ook continu ontwikkelen!
Previous slide
Next slide

De voordelen van Proact

Bij Proact werken is niet alleen heel leuk en leerzaam, het brengt ook nog veel meer andere fijne voordelen met zich mee

Een mooie vergoeding

Kennis

Leuke collega's

Neem contact op met onze Talent Sourcer Masaki:

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.