Search
Close this search box.

Uitgebreide security diensten

Verbeter de bescherming van jouw organisatie tegen cybercriminaliteit en breid de mogelijkheden van jouw IT-team uit met onze expertise en middelen.

Bescherm jouw bedrijf

Vul de gaten op in het tekort aan beveiligingsmiddelen waarmee je wordt geconfronteerd

Voeg beveiligingsmiddelen toe aan jouw team .

Reageer snel op waarschuwingen

Laat specialisten waarschuwingen onderzoeken en van daaruit verdere actie ondernemen.

Zorg voor de juiste technologie

Zoek technologie die voldoet aan jouw beveiligingsbehoeften en verder gaat dan de basis.

Optimaliseer jouw huidige oplossing

Haal meer uit de beveiligingsoplossingen waarin je al hebt geïnvesteerd.

Zorg voor 24/7 dekking voor jouw bedrijf

Wees uitgerust om te reageren op cyberdreigingen, zelfs buiten de normale kantooruren.

Investering en risicovermindering in evenwicht brengen

Maximaliseer de ROI van beveiligingsuitgaven te midden van consolidatie van leveranciers en budgetbeperkingen.

Jouw organisatie beveiligen zoals wij ons huis beveiligen

Als we het huis verlaten, laten we de deur niet open of de ramen open: We zorgen ervoor dat het veilig is – net zoals we zouden moeten doen met ons bedrijf. Zonder beschermingslagen staat jouw organisatie open voor aanvallen, vooral buiten de normale kantooruren.

Stel je voor dat je thuiskomt van jouw werk en ontdekt dat er is ingebroken en dat je niet zeker weet wat er is meegenomen, of zelfs of de inbrekers er nog zijn.

Dit is wat er gebeurt als een cybercrimineel toegang krijgt tot jouw netwerk. Onopgemerkt kunnen ze er al maanden zitten. Beveilig de omgeving en beperk de schade die kwaadwillenden kunnen toebrengen aan de IT-omgeving van jouw organisatie.

Waarom Proact?

Bedrijven staan tegenwoordig voor meer uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging dan ooit tevoren en worstelen vaak met het overbruggen van hiaten in hun beveiliging. Onze expertise en oplossingen kunnen jou helpen deze uitdagingen te overwinnen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning bij nieuwe opstellingen of het gebruik van bestaande technologieën.

Onze volledig beheerde diensten omvatten continue monitoring, detectie en respons vanuit onze 24/7 security operations centers (SOC’s).

Met meer dan 10 jaar ervaring in SOC-ontwikkeling en certificeringen als ISO27001, ISO9001 en PCI DSS Level 1 bieden wij betrouwbare, strategische beveiligingsplanning. Met onze kosteneffectieve diensten voor risicovermindering en -beheer kun je hetzelfde niveau van bescherming bieden als een interne SOC-functie voor een fractie van de kosten. Door met ons samen te werken breidt je jouw beveiligingsteam uit en kun je profiteren van enkele van Europa’s meest vooraanstaande beveiligingsspecialisten.

Versterk jouw cyberbeveiliging en profiteer van onze expertise tegen een fractie van de kosten van een intern team. Neem contact op met een van onze experts om aan de slag te gaan.

24/7 SOC

Volledig beheerde detectie- en responsdiensten (MDR)

Meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van beheerde beveiligingsdiensten

Security-brochure

E-mails met risicovolle inhoud zijn tegenwoordig zo goed gemaakt dat het vaak moeilijk is ze te herkennen. Eenmaal geopend kunnen ze veel schade aanrichten. Dit risico was te groot en daarom wilden we onze beveiligingsstrategie uitbreiden met e-mail sandboxing. Ook wilden we onze gebruikers een gevoel van veiligheid op het werk geven."

Contacteer

een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.