Search
Close this search box.

Professional Services

Moderniseer jouw IT-infrastructuur met bewezen processen en hulp van ervaren professionals.

Jouw digitale transformatie vooruithelpen

Expertise over het hele spectrum

Maak gebruik van onze uitgebreide ervaring in het creëren van infrastructuren voor on-premise oplossingen en managed, public of hybrid cloud.

Projecten efficiënter uitvoeren

Bespaar tijd en kosten op jouw project met onze bewezen tooling, processen en pre-build functionaliteit.

Flexibel beheer

Bepaal zelf of de nieuwe functionaliteit door Proact of door jouw eigen IT-afdeling moet worden beheerd.

Ontlast jouw IT-team

Concentreer je op jouw fundamentele bedrijfsfuncties en besteed geen tijd en middelen aan het beheer van de IT-infrastructuur.

Vertrouw op vaste deliverables

Weet dat je bij elk project dat je met ons aangaat een vaste functionaliteit, prijs en tijdspad kunt verwachten.

Verbeterde beveiliging

Implementeer best practices en protocollen om jouw verdediging te versterken en cyberdreigingen te beperken.

Laat jouw bedrijf groeien met een betrouwbare partner

We begrijpen dat migraties – om nog maar te zwijgen van complete moderniseringen van de infrastructuur – voor een bedrijf een hele uitdaging kunnen zijn om alleen aan te pakken. Bij Proact hebben we een trackrecord van duizenden succesvol afgeronde projecten. Toch weten we dat elke organisatie uniek is. Daarom werken we nauw samen met jouw bedrijf aan een plan dat is afgestemd op jullie specifieke eisen. 

Onze Professional Services leveren efficiënte projecten van hoge kwaliteit. Dit bereiken we door gebruik te maken van projectstandaarden, tooling en ervaren personeel – wat resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. We zorgen er ook voor dat de nieuwe functionaliteit klaar is voor beheer door ons team of jouw IT-afdeling.   

Onze projecten ontlast jouw personeel op het hoogste niveau, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Bovendien bieden wij projecten met een vaste functionaliteit, prijs en tijd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Waarom Proact

Omdat het tempo van de technologische veranderingen zo hoog ligt, zijn IT-parken voortdurend in ontwikkeling. Ze zijn onderworpen aan een constante cyclus van updates, beoordelingen en optimalisatie. Maar al deze taken zelf uitvoeren kost veel middelen. 

Bij Proact bieden we flexibele professionele diensten en vaste pakketten met deliverables voor vaste investeringen – zodat je duidelijkheid, transparantie en zekerheid krijgt over jouw project of opdracht.

Zorg voor een efficiënte, stressvrije modernisering van de IT van jouw organisatie. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan met onze Professionele Services.

Onze Professionele Services-oplossingen

Wij leveren Professionele Services in alle fasen van jouw transformatietraject en op alle gebieden van ons portfolio. En natuurlijk leveren we ze in het implementatiemodel dat bij jou past: on-premises, jouw datacenter, ons datacenter, publieke cloud, multicloud of hybrid cloud.

 

Uitgebreide kennis van diverse producten

Ons team van Professional Services-experts is goed op de hoogte van de nieuwste technologieën. Dus ongeacht de leverancier van jouw voorkeur, wij hebben de expertise om je te helpen jouw IT-infrastructuur te optimaliseren.

Maak gebruik van de expertise van Europa's beste marktspecialisten

Ongeacht waar je je zich bevindt, als je met ons samenwerkt, heb je binnen enkele minuten toegang tot de beste vaardigheden uit heel Europa.

Dus of je nu wilt praten met een specialist voor beveiliging, publieke cloud, netwerken, database of een andere specifieke technologie – er is altijd een expert in de buurt om jouw bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken.

professional-services-brochure-front-cover

Het team van Proact bood ons een oplossing die ons meer efficiëntie kon brengen en een migratie die soepel verliep. Proact bood ons meteen een implementatieplan waarin alle te nemen stappen waren opgenomen - dat kwam ons goed uit."

Contacteer

een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.