Proact Hybrid Cloud (PHC)

Richt je meer op waar je goed in bent – door het beheer jouw IT-infrastructuur uit te besteden.

Bedrijfswaarde creëren via IT

Voldoen aan eisen

Lokale PHC-datacenters zijn beschikbaar in verschillende Europese landen, zodat je kunt voldoen aan de vereisten voor gegevenssoevereiniteit en locatie.

De voorspelbaarheid van de kosten verbeteren

Betaal alleen voor wat u verbruikt: PHC wordt aangerekend op basis van het verbruik van middelen, wat direct samenvalt met de omvang van computer- en gegevensopslag.

Ontgrendel hybride cloud

PHC ondersteunt hybride cloudstrategieën door de mogelijkheid te bieden om meerdere private en publieke clouds te beheren en te controleren en verbinding te maken met datacenters op locatie.

IT-middelen ontlasten

Laat de deskundige technici van Proact de infrastructuur beheren, terwijl jouw team zich richt op meer strategische projecten die het bedrijf vooruit helpen.

Het volledige potentieel van hybride cloud maximaliseren

Met Proact Hybrid Cloud (PHC) kunt je eenvoudig verbinding maken met zowel publieke clouds als uw infrastructuur op locatie. Door voor elk van jouw workloads de meest geschikte cloud te selecteren, kun je hybride cloud ontsluiten en profiteren van prestaties waar je die het meest nodig hebt.

Het platform is gebouwd op bedrijfstechnologie van toonaangevende partners die je kent en vertrouwt, zoals VMware.

PHC is ontwikkeld met het oog op beveiliging: Uw gegevens worden alleen opgeslagen in Tier 3, ISO 27001-gecertificeerde datacenters. Je kunt ook vertrouwen op de firewalls, two-factor authenticatie en beveiligingspatches die we in het platform hebben geïntegreerd.

De mensen achter de oplossing

Onze grootste prioriteit bij Proact is om jou in staat te stellen waarde te creëren via IT.

Om deze missie te vervullen, hebben we samen met experts uit de branche (onze Proactivists), technologieleveranciers en klanten in heel Europa een platform gecreëerd dat uitstekende beveiligingsmaatregelen en klantgerichte functies biedt.

Het resultaat? Een volledig schaalbare cloud-infrastructuur die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel applicaties, diensten, workloads en VM’s beschikbaar te stellen – PHC.

Klaar om bedrijfswaarde te creëren met PHC?

Krachtig en gemakkelijk te gebruiken.

FAQs

PHC wordt geleverd met onze ingebouwde back-upservice “PHC Backup”. Dit biedt een back-upportaal dat u kunt gebruiken om een back-up te maken van uw VM’s in veilige off-site opslag. Als u een volledig beheerde back-upoplossing wilt, bekijk dan onze Backup as a Service-opties.

Ja. PHC biedt een gemeenschappelijk platform van jouw datacenter naar meerdere clouds. Het resultaat is dat je op precies dezelfde manier als nu applicaties in meerdere clouds kunt schrijven, implementeren en beheren. Er zijn geen wijzigingen nodig om uw bestaande applicaties in de cloud te draaien en je hoeft geen nieuwe tools of processen te leren.

U kunt PHC zien als een extra datacenter, net alsof u het zelf heeft gebouwd. PHC biedt netwerkconnectiviteit via L3-netwerken van routers of stretch L2-netwerken. Het kan ook worden gebruikt als secundair datacenter en voor load balancing tussen on-premise en PHC workloads.

PHC is gebouwd op infrastructuur die is ontworpen voor hoge beschikbaarheid. Deze technologieën maken de migratie van live workloads mogelijk en/of automatische herstart van virtuele machines in geval van hostonderhoud of onverwachte problemen, alsmede het behoud van een consistent niveau van hoge prestaties tussen hosts.

Proact Hybrid Cloud marketing brochure front cover

Het werk van onze IT-experts werd gekenmerkt door een permanente overbelasting. Nu kunnen ze zich daarentegen bezighouden met de waardetoevoegende taken en zijn ze blij dat alle infrastructuurzaken zijn uitbesteed."

Contacteer

een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.