Search
Close this search box.

Proact Hybrid Cloud (PHC)

Hoe een cloud zou moeten zijn

Onze visie

Bij Proact is het onze grootste prioriteit om jou in staat te stellen innovatie in jouw organisatie te stimuleren via IT. Hoe doen we dit? Door de kracht van data en het enorme potentieel ervan te ontsluiten om jouw bedrijf vooruit te helpen. Om deze reden hebben we een cloud ontwikkeld die jouw omgeving vereenvoudigt, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van uw IT-infrastructuur – en je je meer kunt concentreren op waar je goed in bent.

De optimale cloud experience

Hoe zijn we te werk gegaan om een cloud te creëren die uw omgeving vereenvoudigt om innovatie te stimuleren? We zetten onze meer dan 20 jaar verzamelde expertise in om de beste beveiligingsmaatregelen en meest wenselijke functies te ontwikkelen. Het resultaat? Een volledig schaalbaar IaaS-aanbod dat het mogelijk maakt om eenvoudig en snel applicaties, services, workloads en VM’s in te richten.

De technische voordelen van PHC

We hebben PHC gebouwd op bedrijfstechnologie van toonaangevende partners zoals VMware (Cloud Director) die u kent en vertrouwt.

Op het gebied van beveiliging worden uw gegevens alleen opgeslagen in Tier 3, ISO 27001-gecertificeerde datacenters. U kunt ook vertrouwen op de firewalls, tweefactorauthenticatie en beveiligingspatches die we in het platform hebben geïntegreerd.

PHC maakt een eenvoudige verbinding met openbare clouds en uw on-premises infrastructuur mogelijk. Door de meest geschikte cloud voor elk van uw workloads te selecteren, kunt u profiteren van de voordelen van multicloud en de voordelen van prestaties waar u deze het meest nodig heeft.

Makkelijk te gebruiken

Om te laten zien hoe eenvoudig het is om PHC te gebruiken, hebben we een reeks demovideo’s gemaakt met Chief Technologist Christian Mohn. Bekijk ze voor meer informatie over het inlogproces, het maken en beheren van virtuele machines, verbinding maken met de openbare cloud en meer.

Waarom Proact?

Wij geloven dat er een veelheid aan redenen is waarom klanten voor Proact kiezen om hen te helpen hun reis naar de cloud te versnellen. Vanwege onze lange staat van dienst in het toepassen van onze expertise om eersteklas oplossingen te creëren, zijn we voor velen een bekende en vertrouwde partner.

We beheren een grote hoeveelheid data voor meer dan 4.000 klanten in heel Europa. We zijn in 1994 begonnen als opslagspecialisten en helpen tegenwoordig organisaties om hun gegevens op te slaan, te verbinden, te beschermen, te beveiligen en waarde te genereren.

We denken dat we samen met onze klanten zullen profiteren van het gebruik van hun cloudbronnen van de mensen die de services rond die bronnen leveren, in plaats van te werken met een derde partij die de bronnen van een van de grote hyperscalers beheert.

We zijn ervan overtuigd dat dit klanten zal helpen om de allerbeste – en meest persoonlijke – service te krijgen die nodig is om het meeste uit hun IT te halen.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.