Search
Close this search box.
Giarte

Proact bij beste Managed Services IT-organisaties van Nederland

Proact komt als één van de beste Managed Service Providers uit de bus binnen de toonaangevende “Giarte IT Xperience Monitor 2021 (ITX)”, waarin jaarlijks de IT/Outsourcingservaringen van klantorganisaties gemeten worden. Met de hoogste scores op het gebied van Workspace Management en Support behoort Proact bij de beste mid-size workspace outsourcingspartijen van Europa.

Totale ontzorging heeft prioriteit bij Proact 

“Natuurlijk gaat het om het hele plaatje wat je aanbiedt als outsourcingspartner”, vertelt Proact Service Operations Directeur Bertus Doppenberg desgevraagd. “In de basis moet je het goed georganiseerd hebben. Klanttevredenheid begint bij tevreden gebruikers. Dat is een van de speerpunten van Proact, die wij nu ook beloond zien worden in dit onderzoek. Uiteraard is het niet het enige waar we ons op focussen. Als je backbone niet in orde is merk je dat natuurlijk direct in de praktijk. Dat hebben we ook goed voor elkaar en dat blijkt ook uit de prachtige scores die we daar halen!” 

Hoogste waarderingen voor Workspace Management en Support van Nederland 

Dat Proact met een gemiddelde managed services score van 8.4 op een schaal van 10 als een van de hoogst gewaardeerde mid-size outsourcingspartijen uit het onderzoek naar voren komt is op zichzelf een geweldige prestatie. Infrastructure Management, Workplace Management & Support, System Integration en Security Management worden door de 20 grootste klanten van Proact duidelijk geroemd. Maar ook op het gebied van “Transparency” om met Proact samen te werken scoort de IT-Full Service Provider het hoogst. 

Goede scores dankzij open en eerlijke samenwerking 

“Natuurlijk hadden we deze mooie resultaten niet kunnen behalen zonder onze klanten. Als organisatie staan we dichtbij onze klanten. Onze persoonlijke aanpak en onze insteek om lange termijn relaties aan te gaan zijn daar de basis voor. Dat kan alleen als je open en eerlijk samenwerkt. De uitslagen van GIARTE geven dan ook de mate en intensiteit van samenwerking met onze klanten weer. Dat is een twee richtingsverkeer”, vult Mark van Liempt, Algemeen Directeur van Proact aan. “We doen het samen, alle lof voor onze klanten!” 

Over ITX en GIarte 

Giarte brengt met ITX al bijna 20 jaar ruim 40 IT-bedrijven in detail in kaart. Daarnaast worden opkomende spelers genoteerd op basis van hun groei- en marktpotentieel. De ITX benchmark is zowel kwantitatief (± 1.000 IT-beslisser evaluaties) als kwalitatief (diepte-interviews) en wordt elke zomer gepubliceerd. Het volledige onderzoek is hier te vinden: https://itx.giarte.com/ 

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.