Zoek
Sluit dit zoekvak.

Proact behaalt specialisatie status voor Microsoft Azure VMware Solutions

Proact, Europa’s toonaangevende onafhankelijke leverancier van datacenters en cloudservices, heeft de Microsoft Azure VMware Solution specialisatie behaald en toont daarmee expertise in het implementeren, migreren en beheren van VMware workloads op Azure cloud infrastructuur.

Deze specialisatie erkent dat Proact zowel VMware, Azure en AVS kennis en ervaring heeft en bewezen successen heeft op het gebied van implementaties en governance om on-premises VMware workloads van klanten te migreren naar hybride en native Azure infrastructuur.

Azure VMware Solution is een volledige VMware-stack die bestaat uit compute, netwerk, storage en workloadflexibiliteit binnen Azure. Deze stack wordt uitgerold op Azure bare metal-infrastructuur, waarmee de schaalbaarheid en regionale flexibiliteit beschikbaar zijn, samen met de mogelijkheden van Azure. kan Azure VMware Solutions worden gebruikt als oplossing om snel en kosteneffectief naar de cloud te migreren, maar ook als elastische ruimte voor tijdelijke piekbelasting en/of als disaster recovery-omgeving.

“We zien bij bedrijven in heel Europa veelal dat ze hun traditionele IT landschap willen transformeren naar een modern hybride cloud infrastructuur. Onze klanten profiteren van Proact’s ruime ervaring in het migreren van on-premises infrastructuur naar Azure, en kunnen vertrouwen op onze lange track record op gebied professional services en managed cloud services. Als één van de zeer selecte Europese partners die deze specialisatie heeft behaald, samen met drie andere eerder behaalde specialisaties*, onderstrepen we ons hoge niveau van Azure-kennis en -ervaring”, zegt Per Sedihn, CTO & VP Portfolio & Technology at Proact.

*Overzicht van alle door Proact behaalde Microsoft Advanced Specializations

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.