People Manager 

Bij Proact zijn wij op zoek naar een inspirerende en empathisch sterke People Manager. Deze rol is niet voor iedereen weggelegd, want als People Manager heb jij verschillende ballen hoog te houden. Ben jij niet snel onder de indruk en snak jij naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!  

Wat ga je doen als People Manager?  

Als People Manager houd jij je bezig met veel verschillende facetten. Enerzijds ben jij empathisch sterk en heb je aandacht voor jouw collega’s, terwijl jij anderzijds juist het belang van de organisatie verdedigt. Het is belangrijk dat je goed prioriteiten kan stellen en daarnaar handelt.  

Je bent verantwoordelijk voor een team van ongeveer 40 Business Consultants en Staffing medewerkers. Deze collega’s vervullen op tijdelijke basis rollen bij onze klanten. De People Manager is verantwoordelijk voor dit team en dat houdt in dat jij:  

 • Het team kan coachen en begeleiden. Je bent goed in luisteren en het herkennen van knelpunten en speelt hier op je juiste manier op in;  
 • Sterk bent in het inspireren en motiveren van het team. Zo zorg jij voor een positieve werkomgeving, moedig je teamleden aan en ondersteun jij ze bij het bereiken van individuele- en teamdoelen;  
 • Kennis- en leerprogramma’s organiseert om de vaardigheden en expertise van het team te vergroten;  
 • Verantwoordelijk bent voor tussentijdse en individuele evaluatiegesprekken met je teamleden;  
 • Functioneert als schakel tussen het personeel en management en de communicatie tussen deze partijen bevordert;  
 • Betrokken bent bij het budgetbeheer van jouw team. Zo moet er rekening gehouden worden met kosten en budget toewijzingen. 

Collega’s aan het woord

Wat breng jij mee?  

De ideale People Manager heeft een HR-achtergrond binnen de IT-sector. Natuurlijk moeten ook wij realistisch blijven en dus zijn we ook heel blij als je jezelf in de volgende punten herkent:  

 • Minimaal aantoonbaar hbo denk- en werkervaring;  
 • Aantoonbare ervaring in het coachen en begeleiden van collega’s;  
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;  
 • (Het liefst) ervaring en in ieder geval affiniteit met IT;  
 • Sterk in het herkennen en vooropstellen van prioriteiten. In deze rol is het van belang dat je goed overzicht kunt behouden;  
 • Een groot probleemoplossend vermogen hebt. Je moet in staat zijn om problemen te analyseren, creatieve oplossingen te vinden en het team te ondersteunen bij het oplossen van (technische) uitdagingen.  

Wat brengen wij jou?  

Ben je enthousiast geworden?  

Druk dan snel op de solliciteerknop hieronder! Nog niet helemaal zeker van je zaak of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij, Lisa Stroop, via de onderstaande gegevens.  

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.