Search
Close this search box.

Over Proact

Proact is Europa’s meest toonaangevende specialist in data- en informatiebeheer met focus op cloudservices en datacenteroplossingen

Wij maken innovatie mogelijk

Waar je ook bent op jouw digitaliseringsreis, wij kunnen je helpen jouw organisatie vooruit te laten gaan met de hulp van de kracht van data.

Wij helpen bij het definiëren van de beste IT-infrastructuur en cloudstrategie om de uitdagingen van vandaag aan te gaan, maar ook om plannen te maken voor morgen. Je hebt de keuze of je dit on-premise, als private cloud, als managed cloud, als public cloud of als combinatie hiervan in een multicloud wilt. Welke omgeving je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat de oplossing wordt ontworpen en geïmplementeerd rond jouw specifieke vereisten.

En daar stoppen we niet. We bieden ook ondersteuning, monitoring en beheerdiensten aan. Door technologische trends voor te blijven en verbonden te blijven, kunnen we ook jouw technologie en de service die we bieden voortdurend optimaliseren.

Onze visie en missie

Onze visie is om ’s werelds meest vertrouwde IT-servicepartner te zijn, waardoor bedrijfsinnovatie en groei voor onze klanten mogelijk wordt. Onze missie is om onze klanten te helpen de bedrijfswaarde te verhogen via IT – het aanbieden van hybride oplossingen van wereldklasse die worden geleverd door ervaren mensen die blijvende waarde genereren voor onze klanten

Onze kernwaarden

We zijn proactivisten van nature en alles wat we doen wordt ondersteund door onze kernwaarden: integriteit, betrokkenheid en uitmuntendheid. Deze waarden sturen de beslissingen die we nemen op alle niveaus van onze organisatie en helpen ons ons uiteindelijke doel te bereiken – om zakelijke flexibiliteit te leveren.

Integriteit

Integriteit betekent dat je kunt vertrouwen op ons, onze oplossingen, onze principes en onze acties. We navigeren met ons eigen kompas op basis van eerlijkheid, vertrouwen en transparantie.

Betrokkenheid

Betrokkenheid is de basis van al onze relaties. We formuleren duidelijke doelen en houden ze scherp, waarbij we altijd rekening houden met de behoeften van onze klanten.

Uitmuntendheid

Uitmuntendheid is wat we bijdragen en waarmee we bouwen. Uitmuntendheid is onze essentie en met tientallen jaren ervaring op onze naam, hebben we de kennies en expertise om het goed toe te passen.

Onze mensen

Bij Proact houden we van technologie. Toch is onze concurrentiepositie niet gebaseerd op technologie, maar op mensen. Echte waarde voor onze klanten wordt eerst mogelijk gemaakt wanneer we samenwerken – en onze mensen, onze leveranciers en onze klanten met elkaar verbinden om zo alle  wederzijdse kennis, creativiteit, technologie, architectuur, innovatie, processen en data met elkaar te delen.

Dat is wat we noemen #ThePowerOfTogether..

Wil je deel uitmaken van #ThePowerOfTogehter? Lees meer over wat onze medewerkers zeggen over het werken bij Proact en onze huidige vacatures binnen onze teams.

Ons verhaal

Proact is in 1994 opgericht in Zweden om zich te specialiseren in storage en backup. Tegen de tijd dat we in 1997 naar de beurs gingen, waren we actief in nog maar drie Scandinavische landen.

Vandaag zijn we actief in België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Letland,  Nederland, Noorwegen, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

We hebben ook onze mogelijkheden uitgebreid en helpen organisaties nu om gegevens op te slaan, te verbinden, te beschermen en waarde te genereren. Voordat je meer te weten komt over hoe ver we je kunnen brengen, moet je eerst meer weten over waar we vandaan komen.
Bekijk onze video over hoe het allemaal begon.

Onze kantoren

We hebben kantoren in 12 landen, verspreid over Europa en de Verenigde Staten. Dit betekent dat we groot genoeg zijn om een verschil te maken, maar klein genoeg om om onze klanten te geven. Contact met ons opnemen is eenvoudig, zoek het dichtstbijzijnde kantoor en neem direct contact met ons op. We horen graag van je.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.