Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klantcasussen

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt, onderdeel van VolkerWessels, schakelt moeiteloos naar thuiswerken dankzij Proact's betrouwbare IT-ondersteuning

Deel nu

Industrie

Oplossing geleverd

Aveco de Bondt, een ingenieursbureau dat onderdeel is van het VolkerWessels concern, heeft de enorme shift naar thuiswerken (als gevolg van COVID-19) moeiteloos kunnen maken op het moment dat het echt nodig was. Aan het hoofd van de ICT-organisatie die 450 hoogopgelieden ingenieurs dagenlijks bedient staat Janneke Elberts. Inmidels heeft Aveco de Bondt al ruim 6 jaar de IT-omgeving aan Proact uitbesteed. Aanvankelijk startten we met PeopleWare maar dit is inmiddels bijna onopgemerkt overgegaan in Proact.

Challenge

Voor Janneke Elbert was het onmiddellijk duidelijk wat de belangrijkste criteria zijn voor een goede partner in de IT. In het snel bewegende landschap van de IT is het belangrijk om flexibel te zijn. Want dat leidt tot betere dienstverlening en is bevorderlijk voor de relatie met klanten. Daarnaast is het essentieel om snel te kunnen schakelen wanneer een nieuwe situatie daarom vraagt. Grote partijen bewegen vaak wat minder makkelijk mee. Terwijl een te kleine partij niet de specialistische kennis en reserves heeft om complexe problemen op te lossen. 

“Wat je met IT wilt bereiken is gebruikers ontlasten, het ze makkelijker maken. Met een eigen IT-afdeling creëer je bedrijfsblindheid en passiviteit en dat wilden we niet. Als je outsourcet word je niet alleen flexibeler, maar je kunt ook beter inspelen op veranderingen en innovaties. Het was voor ons de reden om op zoek te gaan naar een flexibele partij, één die mee kon denken met wat wij nodig hebben.” 

Een betrouwbare partner staat klaar wanneer dat nodig is. De zoektocht eindigde bij Proact. Tot op heden is Janneke Elbert uiterst tevreden over de geleverde dienstverlening. 

Outsourcen is elkaar wat gunnen, een samenwerkend partnerschap waarin je elkaar vertrouwd is de basis.
Janneke Elberts

Solution

De flexibele opzet van de IT bleek voor Aveco de Bondt een perfecte fit tijdens de coronacrisis. De overstap naar de nieuwe manier van werken was dan ook snel gemaakt. 

“Het is duidelijk dat onze aanpak, waar Proact goed had geluisterd naar wat we als organisatie nodig hadden, in ons voordeel heeft gewerkt. De innovatie, maar ook de flexibiliteit waren daarin essentieel.” 

De IT van Aveco de Bondt wordt inmiddels vrijwel volledig door Proact georganiseerd. Janneke Elbert is enthousiast over deze ontwikkeling en trots op de moderne IT-organisatie binnen haar bedrijf. 

“Behalve functioneel beheerders hebben we geen eigen IT-specialisten in huis. Best een mooie prestatie voor een kennisintensief bedrijf van onze grootte.” 

Voordelen

Key components

About the customer

Ontdek meer succesverhalen

#ThePowerOfData

Website banner (1)

VanBreda

De power van Proact, Pure Storage en Cohesity – Flash Array M20 geïmplementeerd
Website banner (1)

Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate veilig in de handen van Proact
Website banner (1)

Leiden2022

Leiden2022 kiest voor workspace oplossing van Proact

Laten we samen iets geweldigs beginnen!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.