Search
Close this search box.

Ontdek de voordelen van de cloud in het Experience Center van Proact

We kunnen vertellen wat de cloud allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen, maar het zelf meemaken geeft een veel duidelijker beeld. Ons Experience Center is speciaal ingericht om ondernemingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van de cloud. Laat je inspireren en maak de overstap naar IT in de cloud op je eigen tempo.

Stap voor stap richting digitale transformatie

De cloud beschikt over de eigenschappen om de IT op een betere manier te organiseren. Door hoge mate van flexibiliteit heeft de cloud de potentie om aan de wensen en eisen van iedere organisatie te voldoen. In ons Experience Center ervaar je stap voor stap hoe een digitale transformatie eruitziet. Daardoor kom je vanzelf te weten wat werkt voor jouw onderneming en de mensen die er werken.

Een digitale transformatie voor betere samenwerking

In het Experience Center van Proact ontdek je hoe cloud computing bijdraagt aan een betere samenwerking. Experts nemen je bij de hand zodat je precies te weten komt hoe de bedrijfsvoering in jouw onderneming een boost krijgt. Jij en je collega’s gaan aan de slag in een realistische werkomgeving. Hierdoor ervaar je zelf hoe cloud computing jouw onderneming naar een hoger niveau tilt.

Kom bij ons langs voor nieuwe inzichten

Maak kennis met innovatieve technologie die de IT binnen jouw onderneming opnieuw organiseert. Kom bijvoorbeeld te weten wat Internet of Things (IoT), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS) voor jou kan betekenen. In ons Experience Center is aandacht voor het individu, want een bedrijf is niets meer dan een verzameling hardwerkende mensen. Ervaar wat de digitale transformatie inhoudt voor uw klanten, partners en medewerkers.

Vragen?

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.