Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netwerkoplossingen

Verbeter de productiviteit en stimuleer groei door hoogwaardige netwerken te leveren die jouw mensen, klanten, gegevens en apparaten met elkaar verbinden.

Zorgen voor bedrijfs connectiviteit

Flexibel blijven

Stel je netwerk in staat om wijzigingen in verkeer bij te houden.

Verbinding onderhouden

Toegang tot gegevens en diensten, ongeacht waar deze zich bevinden.

Bescherm jouw bedrijf en klanten

Beveilig jouw netwerk tegen een toenemend aantal cyberbedreigingen.

Maak gebruik van cloudgebaseerd netwerkbeheer

Breng jouw connectiviteit naar een hoger niveau met onze netwerkoplossingen.

Houd iedereen in jouw bedrijf verbonden

Jouw bedrijfsdoelstellingen veranderen in de loop der tijd. En om deze doelen te bereiken, moet je vaak de digitale transformatie binnen de organisatie stimuleren. Maar of jouw gegevens nu worden bewaard in uw datacenter, op satellietlocaties, in een van onze datacenters, in de publieke cloud of in een combinatie daarvan – wij zorgen ervoor dat ze veilig en betrouwbaar verbonden blijven.

Laat jouw netwerk je bedrijf groeien?

Verbeter de netwerktoegang, met minder onderbrekingen en verbeterde connectiviteit in jouw hele organisatie (hoe ver medewerkers ook van elkaar verwijderd zijn) met ons SD-Connect netwerkpakket.

SD-Connect bestaat uit softwaregedefinieerde WiFi-, WAN- en LAN-oplossingen en een firewall van de volgende generatie, en maakt gebruik van AI om netwerkinzichten te genereren. Deze kunnen vervolgens worden toegepast om het aantal trouble-tickets te verminderen, het oplossen van problemen te vereenvoudigen en de tijd die nodig is om connectiviteitsproblemen te verhelpen te verkorten.

Waarom Proact

Wij begrijpen dat elke organisatie andere netwerkbehoeften heeft – daarom brengen onze netwerkspecialisten tijd met je door om jouw vereisten op zowel technisch als zakelijk niveau te bekijken. Daarna kunnen onze deskundige experts een oplossing of dienst ontwerpen die niet alleen voldoet aan jouw huidige zakelijke en technische vereisten, maar die jouw organisatie ook de flexibiliteit biedt om mee te groeien en te veranderen met jouw markt, zodat je echte bedrijfswaarde krijgt.

Onze netwerkoplossingen

Verbind jouw mensen. Verbind jouw kantoren. Verbind iedereen.

Toegang tot netwerktechnologie van wereldklasse met ons leveranciersecosysteem

Ongeacht jouw netwerkvoorkeuren krijg je altijd advies en oplossingen op maat van de specifieke behoeften van jouw organisatie, dankzij ons brede netwerk van partnerschappen met topverkopers.

Juniper-Networks-logo-partner

Maak gebruik van de expertise van Europa's beste marktspecialisten

Ongeacht waar je je bevindt, als je met ons samenwerkt, heb je binnen enkele minuten toegang tot de beste vaardigheden uit heel Europa.

Dus of je nu wilt praten met een specialist voor beveiliging, publieke cloud, netwerken, database of een andere specifieke technologie – er is altijd een expert in de buurt om jouw bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken.

Bereik rust met onze ondersteuning en Service Management

Met ons Service Management kan jouw organisatie nieuwe technologie invoeren zonder te hoeven investeren in nieuwe vaardigheden. In plaats van de infrastructuur te beheren, kann jouw IT-afdeling zich zo richten op het toevoegen van waarde aan jouw organisatie op andere manieren. Dit aanbod omvat:

Network brochure front cover mock up

Thanks to Proact, the issues of performance […] have finally been solved for us. Unexplained IT failures are now a thing of the past.”

Contacteer

een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.