Search
Close this search box.
NetApp logo

NetApp

Relying on Proact and NetApp means relying on excellence in storage and data protection. Together, we can support you throughout the whole process of assessment, design, deployment and support, taking your individual and industry requirements into account. You can benefit from our pan-European teams of highly skilled and experienced specialists, available wherever and whenever you need them.

Bekijk hier de relevante klantcasussen

Rijnstate ziekenhuis, een vooraanstaand Top Klinisch Ziekenhuis in Nederland, heeft met ruim 6000 medewerkers en meer dan 600 bedden de uitdaging aangepakt om de continuïteit van de zorg te waarborgen bij een mogelijke uitval van een rekencentrum. De oplossing omvat het gebruik van primaire storage, archivering, back-up en lange termijn back-up op een derde locatie in Velp. Hierdoor worden betere beveiliging, gegarandeerde beschikbaarheid van data en samenwerking met gecertificeerde experts gerealiseerd, wat essentieel is voor het beheer van medische gegevens en de kwaliteit van de zorg in de organisatie versterkt.
ABAB en Proact zijn al meer dan 12 jaar partners, toen ABAB meer dan een decennium geleden Proact benaderde vanwege veranderende storage behoeften en de opkomst van virtualisatie. Het instabiele toenmalige platform leidde tot de keuze voor Proact na vergelijking met andere leveranciers. De uitdagingen omvatten evoluerende storage behoeften, groei van virtualisatie en de noodzaak van verbeterde beveiliging. De oplossing kwam in de vorm van een vernieuwde infrastructuur met een door Proact beheerd NetApp-cluster, wat resulteerde in vergrote systeembeschikbaarheid, verbeterde veiligheid en een persoonlijke en snelle aanpak. Deze langdurige samenwerking illustreert het succes van de partnerschap tussen ABAB en Proact bij het optimaliseren van de IT-infrastructuur en het inspelen op veranderende behoeften.
In deze video deelt Godert van der Poel, systeem- en netwerkbeheerder bij KwikFit Nederland, zijn ervaring met de samenwerking met Proact. Hij benadrukt de uitdagingen waarmee ze te maken hadden, zoals verouderde schijven en een oud storage systeem. De oplossing kwam in de vorm van een NetApp-oplossing die perfect aansloot bij het verandertraject. De voordelen van deze samenwerking zijn duidelijk merkbaar, met aanzienlijk verbeterde snelheden bij het benaderen van data en het maken van back-ups. Van der Poel waardeert vooral het hebben van een vast contactpersoon bij Proact, wat resulteert in snellere en efficiëntere communicatie.
Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) stond voor de uitdaging om de groeiende hoeveelheid data en de complexiteit van hun IT-infrastructuur aan te pakken. Na tevergeefs extra NAS storage systemen toe te voegen, koos VNZ voor een hernieuwde aanpak met Proact als partner. Proact hielp bij het herontwerpen van de IT-infrastructuur, waaronder het netwerk- en serverbeleid, en identificeerde bottlenecks. De implementatie omvatte de consolidatie van data met een centrale Netapp, switches, en een back-up server voor degelijke back-up en disaster recovery. De samenwerking met Proact wordt geprezen vanwege brede IT-kennis en flexibiliteit, waardoor VNZ nu gestandaardiseerd is op één hypervisor met een verbeterde business continuity en een efficiëntere infrastructuur.
Exonet, de drijvende kracht achter bedrijfskritische websites en applicaties, heeft gekozen voor een hoogwaardige infrastructuur in samenwerking met Proact. Als verlengstuk van bedrijven voorziet Exonet digital agencies, software agencies en enterprises van de ultieme hostingomgeving. De uitdaging was om downtime koste wat het kost te vermijden, wat werd aangepakt met een geavanceerde storage-infrastructuur en technische supportdiensten van Proact. Hierdoor heeft Exonet een toekomstbestendige oplossing, altijd toegang tot technische expertise op cruciale momenten en de geruststelling van werken met gecertificeerde experts. Eigenaar Jesper Weiland benadrukt het belang van de nabijheid en responsiviteit van Proact, wat resulteert in een continue hoogwaardige service voor Exonet en hun veeleisende klanten.
Vitens, het grootste waterleidingbedrijf in Nederland, stond voor de uitdaging om de toenemende eisen van hun applicaties te matchen met een verouderd opslagsysteem dat aan het einde van zijn levensduur was qua prestaties. Op zoek naar een nieuwe oplossing en een partner voor de migratie, koos Vitens voor Proact. Proact introduceerde de NetApp AFF A300-oplossing om de opslaguitdagingen van Vitens aan te pakken en implementeerde tevens monitoring en 24/7 ondersteuning. Deze combinatie resulteerde in een volledig redundante omgeving, waardoor Vitens downtime tot een minimum kon beperken. "Ik waardeer hun proactieve benadering en zou de diensten van Proact aan andere bedrijven aanbevelen," aldus Vitens.

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.