Inside sales

Heb jij een passie voor het vormgeven van buitengewone klantervaringen? Bij Proact zijn we op zoek naar een Inside sales professional die zich volledig inzet voor het begrijpen van de specifieke wensen van onze klanten. Bovendien help je hen om het maximale uit onze IT-oplossingen te halen. Denk je dat jij een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn aan ons fantastische team? Lees dan verder!

Wat ga je doen als Inside sales?

De Inside sales afdeling maakt deel uit van de sales afdeling bij Proact Nederland. Deze afdeling heeft als doel om onze accounts en accountmanagers te ondersteunen.

Als Inside sales vervul je een centrale rol gedurende de volledige verkoop- en inkoopcyclus. Je bent een essentieel en cruciaal onderdeel van het sales team. Met jouw vriendelijke verkoophouding ben je in staat om samen met de accountmanager en klantenteams klanten op een efficiënte manier te bedienen en te beheren. Dit doe je door:

  • Het begeleiden van het salesproces: van het opvragen van prijzen voor een offerte, tot het verlenen van nazorg (zowel intern als aan de klant);
  • Samen te werken met accountmanagers en bestaande klantrelaties verder uit te bouwen;
  • Projecten op te zetten en uit te voeren voor standaardisatie en procesverbeteringen;
  • Samen te werken met andere afdelingen in het oplossen van allerlei vraagstukken;
  • De sales afdeling te ondersteunen door middel van verschillende administratieve taken.

Wat breng jij mee?

Wij zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega omdat jouw voorganger de overstap heeft gemaakt naar de rol van accountmanager. Dit is één van de redenen waarom werken bij ons aantrekkelijk is, omdat wij graag zien dat onze collega’s intern groeien en we dit actief aanmoedigen. Maar om de perfecte match te komen, vinden we het van groot belang dat je niet alleen in het bedrijf, maar ook binnen het team goed past. Van de ideale kandidaat verwachten we dan ook dat hij/zij het volgende meebrengt:

  • Hbo denk- en werkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk;
  • Een vriendelijke, dienstverlenende instelling. (Ervaring in een vergelijkbare rol is een grote pre. Zo niet, ook geen probleem. We leren het je graag!);
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).

Wat brengen wij jou?

Nu komen we bij de alinea waarin wij jou ervan willen overtuigen dat wij de beste werkgever van Nederland zijn. Maar wat maakt ons voor JOU de beste werkgever? Om te beginnen is de IT-markt in ieder geval erg aantrekkelijk met altijd ontwikkelingen en veel kansen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gewoon doorgegroeid tijdens corona.  Verder is ontwikkeling bij ons essentieel, zoals eerder aangegeven. We hebben verschillende tools (zoals GoodHabitz) om jou daarbij te helpen, maar indien wenselijk behoort het volgen van (werk gerelateerde) opleidingen ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kom je terecht in een leuk team van vijf collega’s, die jou graag helpen om bij ons je pad te vinden. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van kennis en ervaring, maar bespreekbaar. Lunch wordt elke dag in onze prachtige kantine voor €2,- geserveerd en bestaat uit een saladebar en elke dag wisselende specials. Daarnaast hebben we maandelijks themaborrels, fantastische personeelsfeesten en elke week vers fruit op onze twee kantoren in Schiphol-Rijk en De Meern.

Ben je enthousiast geworden?

Druk dan snel op de solliciteerknop hieronder! Nog niet helemaal zeker van je zaak of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij, Lisa Stroop, via de onderstaande gegevens.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.