Zoek
Sluit dit zoekvak.

Infrastructure

Infrastructuren komen tegenwoordig in veel vormen: Cloud, Hybrid, on premise of een combinatie daarvan. De snelle ontwikkellingen op dit vlak, gecombineerd met altijd aanwezige security risico’s maken dit vaak het speelveld specialisten. Toch moet je als IT-manager of CIO wel degelijk op de hoogte zijn van wat er speelt. Proact kan je daarbij helpen. Op dagelijkse basis ondersteunen we lokaal een groot aantal klanten met hun uitdagingen op het gebied van Infrastructuren. Interesse?

Proact Infr

IT speelt een steeds prominentere rol binnen veel organisaties. Van de oorspronkelijk rol van facilitator wordt IT steeds meer een integraal onderdeel van de kernactiviteiten van de organisatie. Een belangrijk onderdeel van van de IT-taken bestaat uit het bouwen, onderhouden en managen van IT Infrastructuren. De ontwikkelingen binnen Infrastructuren gaan met een stevig tempo. Niet langer hebben organisaties al hun infrastructuur on-premise. Volledig in de Cloud, maar ook een mix van on-premise en in de cloud zijn eerder norm dan uitzondering. Proact beschikt over de kennis en expertise die nodig zijn om op Infrastructuren gebied de juiste keuzes te maken.

Al ruim 15 jaar helpt Proact organisaties in Nederland met de transistie naar de cloud. Per jaar besteden wij in de Benelux ruim 20 duizend uren binnen infrastructuurprojecten voor onze klanten.

Voordeel van deze ervaring is dat we veel problemen al eerder zijn tegengekomen en belangrijker … al een keer hebben opgelost. Een voordeel voor al onze opdrachtgevers die gebruik maken van onze technologische expertise.

Veel organisaties bewegen steeds meer richting de (public) cloud. De voordelen van je infrastructuur (gedeeltelijk) in de cloud zetten zijn daarbij helder: je wint aan flexibiliteit, slagkracht en vaak levert het ook een kostenbesparing op. Toch betekent dat niet dat elke organisatie met dezelfde vaart de cloudreis moet aanvangen.

Proact helpt organisaties met hun reis naar de cloud. Graag gaan we vrijblijvend met jou in gesprek om te onderzoeken wat jouw beste reisschema zou zijn, dat past bij jouw organisatie.

Met het Proact Innovatie Model wordt jouw organisatie begeleid in het vaak onoverzichtelijke innovatie landschap. Onze architecten en consultants, die dagelijks aan het werk zijn om de handigste innovaties te implementeren, onderzoeken welke vernieuwingen echt bijdragen aan jouw organisatie. Op die manier innoveer je genoeg om de competitie voor te blijven, zonder je organisatie onnodig te belasten. Innovatie stopt niet bij de eerste keer. Blijf innoveren, leid de verandering in goede banen, meet de resultaten en deel het succes!

Een intensieve relatie aangaan voor jouw kern infrastructuur kan alleen met een ICT-partner die goed bij je past. Hierbij spelen omvang en cultuur een belangrijke rol. “Kan je met elkaar door een deur?”, is de grote vraag. Hierbij gaat het dus vooral om de persoonlijke interactie tussen mensen. Juist dit is het onderscheidende vermogen van onze dienstverlening. Als middelgrote ICT-dienstverlener hebben we er bewust voor gekozen om het persoonlijke karakter van onze dienstverlening te waarborgen en onze infrastucture dienstverlening volledig te richten op middelgrote en enterprise organisaties.
Proact levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, hiermee zijn wij voor honderden organisaties een belangrijke business-partner. Een menselijke aanpak zit verankerd in de kern van onze organisatie, waarmee wij bouwen aan duurzame lange termijn relaties. Dit merk je aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot het contact met onze servicedesk bij problemen.

125

Infrastructuren in beheer in de Benelux

300

IT-Specialisten beschikbaar in de Benelux

7

Certificeringen zoals ISO, ISAE, NEN en MVO

1000

Systemen waar Proact Premium Support levert in de Benelux

20k

Uren besteed aan infrastructuur projecten

In veel verandertrajecten blijkt dat organisaties een onafhankelijke maar scherpe blik van buitenaf waarderen. Onze Business Consultants helpen in de praktijk dan ook de organisaties die voor grote organisatorische wijzigingen staan en adviseren hoe deze organisaties hun IT-apparaat het beste voor het primaire bedrijfsproces kunnen inzetten. Ook benieuwd of dat nuttig voor jullie is?

Voor extra operationele ondersteuning binnen je IT-omgeving ben je bij Proact aan het juiste adres. Van servicedesk medewerker tot functioneel beheerder, maar ook van azure engineer tot onsite support, Proact heeft de juiste expertise in huis. Onze medewerkers kiezen er bewust voor om bij meerdere opdrachtgevers aan het werk te zijn. Niet alleen blijven ze daar flexibel door, ook maken ze een stijle leercurve door waar wij als werkgever, maar jij ook als opdrachtgever, de vruchten plukt.

Jesper Weiland

Eigenaar, Exonet

‘In een jaar één minuut downtime in januari levert me op de kerstborrel nog steeds klachten op. Voor mij is het geen optie om een servicedesk in India te bellen waar ik een nummer ben. Dat kan ik me niet permitteren. In dat geval heb ik veel liever een partij dichtbij, waarvan ik weet dat zij op de hoogte zijn hoe belangrijk dit voor ons is. Als ik Proact midden in de nacht bel lijkt het wel of het hele bedrijf wakker is. Dat is de support die ik nodig.’

 

Gecertificeerd & Ervaren
Proact heeft het juiste personeel in huis. Als IT Service provider hebben we een breed en diep kennisniveau in huis: Met ruim 1000 medewerkers in Europa en 350 in Nederland beschikt Proact over de juiste kennis voor jouw organisatie
Controle over je IT-kosten
Je betaalt alleen voor wat je gebruikt èn je beperkt je loonkosten. Zo hou je je IT-kosten gewoon in de hand. Groeit je organisatie heel hard, of wil je juist inkrimpen? Jouw overeenkomst beweegt gewoon met je mee.
Muticloud: Altijd een passende oplossing
Als onafhankelijke technologie partner van verschillende toonaangevende vendoren zijn we, mede door onze 25-jarige ervaring, goed in staat om je te adviseren welke oplossing het beste bij jouw wensen en eisen past. Je verzekert je daarmee altijd van de beste oplossing die uiteraard schaalbaar is.
Service boven alles
Wij vinden de servicebeleving van de eindgebruiker het meest belangrijk. Proact levert ondersteuning die de eindgebruikers in geval van problemen weer snel op weg helpt. Onze doelstelling is om 70% van de verstoringen in het eerste contact op te lossen. Ook bij meer uitdagende verstoringen wordt de eindgebruiker tot aan de oplossing bijgestaan en geìnformeerd. Een vast team van servicemedewerkers voor elke opdrachtgever versterkt het partnerschap.
Beperk je risico's
Proact neemt je risico’s op het gebied van security en compliancy uit handen. Jouw organisatie wordt zo optimaal beschermd tegen ongewenste indringers.
Verbetering in efficiëntie
Het optimaal inzetten van je IT-omgeving vergroot je concurrentievoordeel en zorgt voor een efficiëntieslag. Zelf het wiel uitvinden is tijdsintensief en verhoogt de kosten.
Dagelijkse zorg uit handen
Proact zorgt indien gewenst goed voor jouw IT-omgeving. Dat geeft jou de tijd om je te focussen op je kernprocessen en geeft ruimte voor zaken die jouw organisatie verder helpen zoals projecten en innovatie.
Vorige slide
Volgende slide

De veilige weg naar de Cloud

De reis naar de Cloud is voor elke organisatie anders. Cloud-only oplossingen zien we vaak bij start-ups, maar besta je al langer, dan is het heel waarschijnlijk dat je wel een paar legacy applicaties hebt die je on-premise houden. Onafhankelijk van wat de strategie van jouw organisatie is, Proact heeft de expertise in huis om de gewenste volgende stappen in jou Cloud-reis te zetten.

Just in case

Backup & Disaster Recovery

Storage

Systemen & Storage diensten

Virtualisatie

Werkplekken private & public cloud

Server

Shared en / of dedicated

Networking

Services, solutions SD WAN

Security

Solutions & services

Premium Support van Proact

Op alle infrastructuren die Proact levert is het mogelijk om Premium Support van Proact af te sluiten. Voordeel van dit type support is dat proact jouw organisatie kent en dat je, in het geval van een calamiteit, niet een nummer bent in de wachtrij van een callcenter aan de andere kant van de wereld. Dat is wel zo geruststellend.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.