Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het outsourcen van de IT voor efficiëntere bedrijfsvoering

De IT speelt een steeds grotere rol binnen bedrijven. Daarbovenop is er in potentie nog veel meer mogelijk. Dat is allemaal positief, maar er liggen ook gevaren op de loer aangezien bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van de IT. Een korte hapering heeft potentieel ernstige gevolgen. Daarnaast neemt de complexiteit alleen maar toe. Om die redenen is veel expertise vereist om de IT te organiseren. Daarom is outsourcen de beste optie voor de meeste bedrijven.

Veiligheid is de belangrijkste vereiste

IT speelt een faciliterende rol. Gegevens en bestanden worden gedeeld en opgeslagen, samenwerken is eenvoudiger en een flexibele werkplek wordt ondersteund. Alle bedrijfsprocessen komen in aanraking met de IT. De opslag van data is een belangrijk onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle documenten, financiële informatie en gevoelige gegevens. Als onderneming probeer je te voorkomen dat die in de verkeerde handen vallen. Om dat voor elkaar te krijgen is veel expertise vereist. Vooral omdat de veiligheid gecombineerd moet worden met toegankelijkheid.

Een gebruiksvriendelijke infrastructuur voor werknemers

Personeel is inmiddels gewend geraakt aan de moderne werkplek. Door de coronacrisis is thuiswerken de norm geworden. Een groot gedeelte van werkend Nederland gaat daar graag mee door. Toepassingen in de cloud helpen om deze transitie vloeiend te laten verlopen. Medewerkers hebben probleemloos toegang tot software en documenten. Communicatie verloopt soepel en backups voorkomen dat complicaties ernstige consequenties hebben. Dat moet zich allemaal in een veilige digitale omgeving afspelen. Daarom is het inschakelen van een gespecialiseerde partner het beste alternatief voor ondernemingen. Door outsourcen maak je optimaal gebruik van de vermogens van de IT.

Flexibel meegroeien met nieuwe ontwikkelingen

Een specialist in de IT houdt alles voor je in de gaten, je wordt dus op de hoogte gesteld van nieuwe applicaties. Hierdoor groeit jouw bedrijf mee met wat de IT te bieden heeft, want de sector zit niet stil. Sterker nog, er is voortdurend sprake van een razendsnelle ontwikkeling. Door die te onderkennen blijf je de concurrentie een stap voor, terwijl een partner als Proact zorgt dat de veiligheid helemaal op orde is.

Proact helpt je om de IT binnen jouw onderneming te moderniseren

Een onderneming is een verzameling individuen die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Aangezien iedereen uniek is, bestaat er niet één ultieme route naar cloud computing. Proact beseft dit maar al te goed. Daarom stellen wij een plan op maat op voor al onze partners. Dat doen we door zorgvuldig samen te werken. Jij weet wat de wensen en eisen zijn, terwijl wij de expertise in huis hebben om te weten wat haalbaar is. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf of organisatie.

Vragen?

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.