Search
Close this search box.

Field Service Engineer

Wat het allermooiste is als je Field Services Engineer bent? Dat het een enorme boost geeft aan jouw carrière in de IT. Waarom? Omdat je door al die vragen, van zowel interne als externe klanten, elke dag op zoek bent naar antwoorden. Daar leer je van! Je leert alle lagen van de organisatie kennen en jij bent degene die vanuit de praktijk de echte uitdagingen van de klant begrijpt. Dat is pas waardevol voor jouw ontwikkeling! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!  

Wat ga je doen als Field Service Engineer?  

Als Field Service Engineer ben je bezig met een diversiteit aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het vervangen van werkplekken, inspoelen van laptops, de uitgifte van diverse hardware en een stukje administratie wat hierbij komt kijken. Je verleent on-site support en verder kun je ook diverse vragen krijgen op de werkvloer. Aan jou de taak om alle medewerkers zo goed mogelijk te helpen.  

Wat breng jij mee?  

Voor deze functie zoeken wij servicegerichte en communicatief vaardige collega’s. Dit is een functie met verantwoordelijkheid en diversiteit. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over kennis om bij ICT gerelateerde uitdagingen ondersteuning te bieden. Verder is het fijn als je:    

  • Beschikt minimaal over een mbo-niveau 4;  
  • Affiniteit hebt met de IT-branche en bij voorkeur twee jaar praktijkervaring als Support Engineer of Servicedesk Engineer óf de ambitie om in korte tijd opgeleid te worden tot Support Engineer (hierbij is ervaring als Servicedesk engineer een pré); 
  • Ervaring hebt met het verwerken van tickets in een beheertool (bijv. Topdesk, Servicenow of Autotask);   
  • Beschikt over basiskennis van Microsoft Windows en Office 365. Azure/intune. Dit is een pré, geen must;  
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.  

Wat brengen wij jou?

Ben je enthousiast geworden?  

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen Proact? Neem dan contact op met mij, Masaki Fraenk via recruitment@proact.nl of 06 – 48 74 86 11  

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.