Zoek
Sluit dit zoekvak.

Exonet

Exonet kiest voor high end infrastructuur

Exonet is dé stille kracht achter duizenden bedrijfskritische websites en applicaties. Je kunt ze zien als het verlengstuk van de bedrijven waarvoor ze werken. Ze voorzien zowel digital agencies, software agencies en enterprises van een ultieme hosting omgeving voor iedere situatie, zodat zij kunnen uitblinken in waar zij goed in zijn; het maken van software.

Exonet en Proact beschikken over hetzelfde DNA

Bij Exonet hosten ze bedrijfskritische websites en applicaties voor veeleisende klanten. Downtime moet koste wat kost worden voorkomen – zelfs tijdens onderhoudswerkzaamheden. Om die reden doen ze geen concessies en is de beste infrastructuur in de markt de enige keuze. De organisatie groeit hard en het is belangrijk dat Exonet snel en zonder onderbrekingen op kan schalen. Met de gekozen oplossing kan dat naadloos.

Uitdaging

Downtime koste wat het kost voorkomen om de hoogst mogelijke service te kunnen blijven bieden aan klanten.

Oplossing

Een zeer geavanceerde storage infrastructuur gecombineerd met de technische supportdiensten van Proact.

Voordelen

  • Toekomstbestendige oplossing
  • Altijd verzekerd van technische kennis op cruciale momenten
  • Werken met gecertificeerde experts

“In een jaar één minuut downtime in januari levert me op de kerstborrel nog steeds klachten op. Voor mij is het geen optie om een servicedesk in India te bellen waar ik een nummer ben. Dat kan ik me niet permitteren. In dat geval heb ik veel liever een partij dichtbij, waarvan ik weet dat zij op de hoogte zijn hoe belangrijk dit voor ons is. Als ik Proact midden in de nacht bel lijkt het wel of het hele bedrijf wakker is. Dat is de support die ik nodig heb”, vertelt Jesper Weiland, eigenaar van Exonet.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.