De cloud helpt bouwbedrijven om beter en efficiënter samen te werken

Laat je inspireren door de talloze toepassingen van de cloud voor de bouwsector. Het moeiteloos delen van bestanden springt het meest in het oog. Daarnaast verbeteren veilige data-opslag, een complete backup en soepele communicatie de bedrijfsvoering. De bouwsector is geavanceerd en altijd in beweging. Toepassingen in de cloud groeien gewoon met je mee.

Altijd en overal toegang tot bestanden in de cloud

In de bouw is het delen van bestanden heel normaal. Dat zijn documenten die specifiek bij de sector horen. Denk bijvoorbeeld aan bouwtekeningen, planningen en kostprijsberekeningen. Daarnaast is er documentatie die iedere onderneming nodig heeft. Zoals financiële informatie, een registratiesysteem van personeel en het vastleggen van communicatie met partners en klanten. Proact zorgt er door middel van de cloud voor dat die veilig zijn opgeslagen, terwijl ze toch nog bereikbaar zijn voor bevoegden.

Altijd synchronisatie met de cloud

Offline werken is gewoon mogelijk, want Proact maakt gebruik van het uitgebreide softwarepakket van Microsoft. Het systeem houdt veranderingen aan documenten automatisch in de gaten. Zodra je weer online bent, herkent de software wat de nieuwste versie van het bestand is. Aanpassingen die je hebt gedaan worden onmiddellijk doorgevoerd. Door automatische synchronisatie werkt iedereen altijd aan dezelfde en meest recente versie van een bestand.

Veilige gegevensopslag door automatische backups

De cloud is ontzettend flexibel. Bovendien richt Proact de IT op jouw bedrijf helemaal naar wens in. Je data en bestanden zijn altijd veilig en bereikbaar. Bij een eventuele storing wisselt het systeem automatisch naar een gesynchroniseerde backup. Daar merk je niks van. Tegelijkertijd voorkom je dat data verloren gaat en zorg je ervoor dat personeel gewoon aan het werk blijft.

Samen op zoek naar op maat gemaakte oplossingen

Proact gelooft dat duidelijke communicatie de basis is voor elke productieve samenwerking. Daarom richten we de cloud in op basis van de wensen van onze partners. We verzorgen een gefaseerde implementatie van de cloud. Precies op het tempo dat past bij jouw onderneming.

Vragen?

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.