Customer Care Representative

Ben jij gepassioneerd over het creëren van uitzonderlijke klantbelevingen? Bij Proact zijn wij op zoek naar een toegewijde Customer Care Representative die excelleert in het begrijpen van de unieke behoeften van onze klanten. Daarnaast help je hen om het volledige potentieel van onze IT-oplossingen te benutten. Denk je dat jij een aanvulling zou kunnen zijn op ons geweldige team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Customer Care Representative?

De Customer Care afdeling (CC) is een afdeling binnen het Sales departement van Proact Nederland. Het doel van deze afdeling is het ondersteunen van onze accounts en accountmanagers. Op dit moment bestaat ons team uit vijf collega’s en de manager.

Als Customer Care Representative heb je een centrale positie gedurende de gehele cyclus van verkoop en inkoop. Je bent een belangrijk en kritisch element binnen het Sales team. Met jouw prettige verkoophouding ben je in staat om, in samenwerking met de accountmanager en klantenteams, klanten efficiënt te bedienen en te managen. Dit bereik je door:

  • Het begeleiden van het salesproces: van het opvragen van prijzen voor een offerte, tot het verlenen van nazorg (zowel intern als aan de klant);
  • Samen te werken met accountmanagers en bestaande klantrelaties verder uit te bouwen;
  • Projecten op te zetten en uit te voeren voor standaardisatie en procesverbeteringen;
  • Samen te werken met andere afdelingen in het oplossen van allerlei vraagstukken;
  • De Sales afdeling te ondersteunen door middel van verschillende administratieve taken.

Collega aan het woord:

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega omdat jouw voorganger de stap heeft gemaakt naar de rol van Accountmanager. Dit is overigens één van de redenen om bij ons te komen werken, want wij zien onze collega’s graag intern doorgroeien en stimuleren dat actief. Maar om tot de perfecte match te komen, willen we ook graag zien dat jij een aanwinst bent. Wij hechten er veel waarde aan dat je bij ons in het bedrijf en het team past.  

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk;
  • Een vriendelijke, dienstverlenende instelling. (Ervaring in een vergelijkbare rol is een grote pré. Zo niet, ook geen probleem. We leren het je graag!);
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).

Wat brengen wij jou?

Nu komen we bij de alinea waarin wij jou ervan willen overtuigen dat wij de beste werkgever van Nederland zijn. Maar wat maakt ons voor JOU de beste werkgever? Om te beginnen is de IT-markt in ieder geval erg aantrekkelijk met altijd ontwikkelingen en veel kansen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gewoon doorgegroeid tijdens Corona.  Verder is ontwikkeling bij ons essentieel, zoals eerder aangegeven. We hebben verschillende tools (zoals GoodHabitz) om jou daarbij te helpen, maar indien wenselijk behoort het volgen van (werk gerelateerde) opleidingen ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kom je terecht in een leuk team van vijf collega’s, die jou graag helpen om bij ons je pad te vinden. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van kennis en ervaring, maar bespreekbaar. Lunch wordt elke dag in onze prachtige kantine voor €2,- geserveerd en bestaat uit een saladebar en elke dag wisselende specials. Daarnaast hebben we maandelijks themaborrels, fantastische personeelsfeesten en elke week vers fruit op onze twee kantoren in Schiphol en De Meern.

Ben je enthousiast geworden?

Druk dan snel op de solliciteerknop hieronder! Nog niet helemaal zeker van je zaak of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij, Lisa Stroop, via de onderstaande gegevens.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.