Search
Close this search box.

We verbinden jouw data

Geniet overal van krachtige, snel schaalbare en zeer veilige connectiviteit – alles via één partner

Portfolio wheel sections_We connect your data
We ontwerpen en bouwen betrouwbare, veilige netwerken en monitoren, beheren en ondersteunen ze vervolgens 24/7, waardoor we betere beschikbaarheid, prestaties en flexibiliteit leveren.
Edge computing verwijst naar computing dat plaatsvindt aan de rand van een netwerk in plaats van in een Cloud of in een datacenter. We kunnen je helpen verschillende lagen in de cloudstack aan te pakken – inclusief gedistribueerde cloudinfrastructuur, netwerk- en connectiviteitsoplossingen.
Microsoft 365 is een enorm krachtige set aan tools en oplossingen, waardoor jouw medewerkers beter verbonden en betrokken zijn. Migreren ernaar is een belangrijke stap in je digitale transformatietraject. We zullen helpen ervoor te zorgen dat het een succes wordt, dankzij diensten op het gebied van consultancy, migratie, implementatie en beheer.

We connect your data

Geniet overal van krachtige, snel schaalbare en zeer veilige connectiviteit – van één partner. We helpen onze klanten bij het verplaatsen, openen en delen van hun gegevens op verschillende locaties in multicloud-omgevingen. Als het gaat om het waarde genereren vanuit data, is dit een belangrijk stukje van de puzzel.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.