Search
Close this search box.

Commerciële Economie 

Bij Proact stellen we organisaties in staat om via IT waarde uit hun data te halen. We begeleiden onze klanten door ons end-to-end portfolio, bestaande uit datacenter-, netwerk- en IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. We werken niet alleen samen met de beste technologieleveranciers in de branche, maar we bieden ook onze eigen marktleidende Managed Cloud Services. Dit betekent dat we klanten kunnen ondersteunen, ongeacht welk implementatiemodel ze nodig hebben en de voorkeur geven on-premises, private cloud, managed cloud, public cloud of een combinatie hiervan in een hybrid cloud. 

eze studie onderzoekt de mogelijkheden om onze marktpositie te verbeteren door een gerichte sectorfocus te integreren in onze Hybrid Cloud proposities. Met de toenemende acceptatie van de Hybrid Cloud als bedrijfsmodel, kan een doelgerichte aanpak voor specifieke sectoren een differentiatiefactor zijn in een competitieve markt. 

 

De doelstellingen van deze studie zijn: 

  • Evalueren hoe sectorfocus de relevantie van Hybrid Cloud proposities kan vergroten. 
  • Onderzoeken hoe sectorgerichte oplossingen de klanttevredenheid kunnen verhogen. 
  • Vaststellen hoe sectorfocus de concurrentiepositie van onze organisatie kan versterken. 

 

Voor wie? 
Deze opdracht is geschikt als stageopdracht voor de richting Commerciële Economie (CE) en is geschikt als een leerjaar 3 onderzoek stageopdracht. 

 

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.