Search
Close this search box.

Cloud Developer, NL

Bij Proact gaat het er niet alleen om dat onze klanten hun werk efficiënt, betrouwbaar en veilig kunnen doen, maar ook dat ze kunnen blijven groeien en innoveren. Onze oplossingen bieden niet alleen veerkracht en continuïteit, maar ook de flexibiliteit die nodig is om snel te reageren op veranderende marktbehoeften en technologische trends. 

Onze toewijding aan het bieden van de best mogelijke service en ondersteuning is wat ons onderscheidt van de rest. We staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. Want dat is waar het echt om draait: het helpen van onze klanten om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn in een steeds meer onderling verbonden wereld. 

Om dit goed te kunnen blijven doen, zijn wij momenteel opzoek naar een getalenteerde en enthousiaste cloud developer om ons team te versterken.

Wat ga je doen als Cloud Developer?

Als cloud developer bij Proact krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden toe te passen in een dynamische en uitdagende omgeving. Je werkt voor klanten uit veel verschillende industrieën en ondersteunt hen zelfstandig bij het bedenken, implementeren en aanpassen van complexe Cloud infrastructuren middels code. Je draagt bij aan gave internationale projecten en ontwikkelt jezelf daardoor in rap tempo. Je wordt vanaf het begin namelijk goed begeleid door een buddy en kunt gebruik maken van onze verschillende online leerplatformen. Hierdoor heb je toegang tot een eindeloze reeks aan online trainingen, coaching en slimme tools. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om alle benodigde certificaten te behalen en te vernieuwen afhankelijk van jouw interesses.  

Als cloud developer ben je onder andere verantwoordelijk voor:  

  • Het uitrollen van Microsoft Azure omgevingen op basis van infrastructuur as code; 
  • Het bedenken van migratiestrategieën om bestaande workloads naar Azure te transformeren; 
  • Het inregelen van networking, management en security binnen Azure; 
  • Het inrichten van identity op basis van Azure Active Directory. 

Collega’s aan het woord:

Daarnaast is het een pre, maar geen must, als je kennis hebt van één of meerdere van onderstaande: 

  • Microsoft Cloud certificeringen (bijvoorbeeld: AZ-10x, AZ-30x, en/of AZ-4/5/6/700); 
  • Terraform Associate certificering; 
  • Networking (Azure Firewall, VirtualWAN, VNets, e.d.); 
  • Linux en open-source technologieën; 

Zo niet, dan helpen wij jou daarbij! 

Tot slot is voor deze functie een verklaring van goed gedrag (VOG) een vereiste.   

Wat brengen wij jou?

Nu komen we bij de alinea waarin wij jou ervan willen overtuigen dat wij de beste werkgever van België en Nederland zijn. Maar wat maakt ons voor JOU de beste werkgever? Om te beginnen is de IT-markt in ieder geval erg aantrekkelijk en altijd in ontwikkeling. Zo zijn wij bijvoorbeeld gewoon doorgegroeid tijdens corona.  

Verder is ontwikkeling bij ons essentieel, zoals eerder aangegeven. We hebben verschillende tools (zoals GoodHabitz) om jou daarbij te ondersteunen, maar indien wenselijk behoort het volgen van (werkgerelateerde) opleidingen ook tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we maandelijks themaborrels en fantastische personeelsfeesten.  

Bij Proact geloven we in het bouwen van een werkomgeving die niet alleen uitdagend en stimulerend is, maar ook grenzen overschrijdt en culturele diversiteit omarmt. Werkend vanuit Nederland krijg je de kans om betrokken te zijn bij projecten die organisaties over de hele wereld ondersteunen. Je zult niet alleen de technische uitdagingen van verschillende landen aanpakken, maar ook je professionele horizon verbreden door te werken met diverse culturen en bedrijfsomgevingen. Dit geeft niet alleen een waardevolle internationale ervaring, maar biedt ook de kans om je netwerk wereldwijd uit te breiden. 

Ben je enthousiast geworden?

Druk dan snel op de solliciteerknop hieronder! Nog niet helemaal zeker van je zaak of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij, Masaki Fraenk, via de onderstaande gegevens.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.