Search
Close this search box.
Proact demonstrates commitment to information security excellence with ISO 27001 certification in Estonia

Cloud Consultant  

Bij Proact gaat het er niet alleen om dat onze klanten hun werk efficiënt, betrouwbaar en veilig kunnen doen, ook dat ze kunnen blijven groeien en innoveren. Onze oplossingen bieden niet alleen veerkracht en continuïteit, maar ook de flexibiliteit die nodig is om snel te reageren op veranderende marktbehoeften en technologische trends.  

Onze toewijding aan het bieden van de best mogelijke service en ondersteuning is wat ons onderscheidt van de rest. We staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. Want dat is waar het echt om draait: het helpen van onze klanten om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn in een steeds meer onderling verbonden wereld.  

Om dit goed te kunnen blijven doen, zijn wij op zoeken we momenteel naar een getalenteerde en enthousiaste cloud consultant om ons team te versterken.   

Wat ga je doen als cloud consultant? 

Als cloud consultant ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, implementeren, migreren en documenteren van cloud technologieën zoals; Azure, Microsoft 365, Citrix, AVD en/of Intune, binnen de projecten afdeling. Binnen deze afdeling is heel veel ervaring en expertise aanwezig, waardoor je als team zijnde je klanten enorm goed kan helpen binnen uitdagende projecten. Daarnaast draag je bij aan gave projecten en ontwikkel je jezelf in rap tempo. Je wordt daarbij begeleid door een buddy en hebt toegang tot onze verschillende online leerplatformen. Hierdoor heb je toegang tot een eindeloze reeks aan online trainingen, coaching en slimme tools.  

Verder houd je je onder andere bezig met:   

 • Het helpen van klanten om de moderne werkplek uit te rollen op basis cloud technologie; 
 • Begeleiden van klanten om deze technologie zo goed mogelijk te gebruiken; 
 • Zorgdragen voor een goede overdracht naar beheer;  
 • Functioneren als vraagbaak voor de collega’s.

Collega aan het woord:  

Wat breng jij mee?  

 • Hbo werk- en denkniveau;   
 • Drie tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbar rol;   
 • Kennis van Azure, Intune en/of Azure Virtual Desktop  
 • Certificaten AZ-140, MD-10x, MS-10x en AZ-10x;  
 • Kennis en ruime ervaring met Powershell; 
 • (Azure) Active Directory/Microsoft Entra ID;  

Daarnaast is het een pre, maar geen must, als: 

 • Je kennis en ervaring hebt van Citrix;   
 • Of als je ervaring hebt met Simeon Cloud of Nerdio.   

Tot slot is voor deze functie een verklaring van goed gedrag (VOG) een vereiste.             

Wat brengen wij jou?  

Nu komen we bij de alinea waarin wij jou ervan willen overtuigen dat wij de beste werkgever van Nederland zijn. Maar wat maakt ons voor JOU de beste werkgever? Om te beginnen is de IT-markt in ieder geval erg aantrekkelijk en altijd in ontwikkeling. Zo zijn wij bijvoorbeeld gewoon doorgegroeid tijdens corona.  Om te beginnen staat bij ons ontwikkeling centraal. We hebben verschillende tools (zoals GoodHabitz) om jou daarbij te ondersteunen, maar indien wenselijk behoort het volgen van (werk gerelateerde) opleidingen ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kom je terecht in een leuk team, dat jou graag helpt om bij ons je pad te vinden. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van kennis en ervaring en bespreekbaar. Lunch wordt elke dag in onze prachtige kantine geserveerd en bestaat uit een saladebar en elke dag wisselende specials. Daarnaast hebben we maandelijks themaborrels, fantastische personeelsfeesten en elke week vers fruit op onze twee kantoren in Schiphol en De Meern. 

We zijn een bedrijf waarin flexibiliteit en diversiteit voorop staat en iedereen zichzelf kan zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gebedsruimte en kun je als ouder gebruik maken van flexibele werktijden.  

Ben je enthousiast geworden?  

Solliciteer dan snel op de solliciteerknop hieronder! Nog niet helemaal zeker van je zaak of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij, Masaki Fraenk, via de onderstaande gegevens.  

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.