Zoek
Sluit dit zoekvak.
UK security experts discussing ransomware threat

Cloud computing voor iedere branche

Proact kan elk bedrijf en iedere organisatie van dienst zijn met oplossingen in de cloud. Omdat we elke partner voorzien van een plan op maat. Daarom stellen we alles naar wens en behoefte in. Private, public en hybride clouds behoren allemaal tot de mogelijkheden. Is jouw branche niet opgenomen in onze lijst? Maak je dan geen zorgen, wij worden graag uitgedaagd.

Voor elke onderneming een op maat gemaakt plan

Proact heeft ondernemingen in bijna elke denkbare branche geholpen om naar de cloud over te stappen, maar voor ons is dat geen reden om stil te zitten. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons door te ontwikkelen. Iedere klant is voor ons uniek. Aangezien een onderneming een groep mensen is die samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel. Ieder lid van deze groep is een uniek individu. Daarom is de meest effectieve methode om naar de cloud over te stappen voor elke onderneming anders. Proact bepaalt daarom voor elk bedrijf opnieuw wat de beste manier is en welke onderdelen de bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Dat doen we door onze partners door en door te kennen.

Maak een vloeiende transitie naar de cloud

Rigoureuze veranderingen zijn zelden succesvol. Proact gelooft in een vloeiende transitie naar de cloud. Hierdoor gooien we niet meteen de hele manier van werken overhoop. In plaats daarvan herstructureren we de IT stapsgewijs. Werknemers krijgen de gelegenheid om te wennen aan afzonderlijke aanpassingen. Het tempo wordt bepaald door jullie, terwijl Proact een faciliterende en ondersteunende rol speelt. Daarnaast adviseren we op basis van onze expertise welke oplossingen in de cloud tot meer succes leiden.

Als partners op weg naar succes

Proact ziet klanten als partners. Dat betekent dat we nauw samenwerken. Het succes van onze partners is aan dat van ons verbonden. Laat je begeleiden door een team van experts en maak optimaal gebruik van de cloud. Hierdoor ben je klanten beter van dienst. Proact begeleidt partners om op geslaagde wijze zaken te doen. Bij vragen of problemen staan we altijd voor je klaar. Door deze aanpak garanderen we een succesvolle overstap naar de cloud.

Vragen?

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.