2022-03-25

Als internationaal advocatenkantoor op het gebied van intellectueel eigendom met kantoren in heel Europa vertrouwt HOYNG ROKH MONEGIER (HRM) op het vermogen om efficiënte, moderne werkplekken te bieden aan hun werknemers. Het is bedrijfskritisch dat medewerkers overal toegang hebben tot applicaties en data, aangezien ze vaak op de locatie van hun klanten werken. HRM is onlangs een samenwerking aangegaan met IT-serviceprovider Proact voor ondersteuning bij deze moderne werkplek- en infrastructuurbehoeften.

De gehele IT-omgeving van HRM staat in de cloud, inclusief de dataopslag. Daarnaast maakt het advocatenkantoor ook gebruik van Azure en Microsoft 365. Deze infrastructuurcomponenten zijn essentieel om HRM te laten werken onder de vaak aanwezige tijdsdruk binnen de juridische sector.

Zoals bij veel bedrijven benadrukten de gevolgen van het coronavirus het belang van nieuwe manieren van werken voor de medewerkers van het bedrijf. HRM had werkplekken nodig die het voor werknemers mogelijk maken om overal te werken, terwijl de beveiliging van juridische informatie toch gewaarborgd blijft.

“We waren op zoek naar een partner die ons kon helpen bij het vinden van de beste oplossingen”, zegt Adil Bekkali, International Director of Information Technology bij HRM. “Proact fungeert als een verlengstuk van ons eigen team. Ze zijn echt onderdeel van onze IT-organisatie. Ze zijn niet zomaar een traditionele leverancier, maar een partner. Ze begrijpen ook dat we vanwege de aard van ons bedrijf vaak te maken hebben met zeer gevoelige gegevens, en Proact helpt ons voortdurend om dit te beschermen terwijl we ons aanpassen aan nieuwe manieren van werken.”

“Door gebruik te maken van onze expertise in de juridische dienstverleningssector in heel Europa, kunnen we diensten leveren die vooral relevant zijn voor deze branche", zegt Mark van Liempt, Business Unit Director West van Proact. “HRM werkt met gevoelige juridische informatie. Een veilige werkomgeving is daarom een vereiste. Proact werkt continu aan verbeteringen en zoekt naar nieuwe oplossingen om aan deze behoeften te voldoen. Hierdoor kan HRM ook in de toekomst blijven vertrouwen op zijn IT-infrastructuur.”

Voor meer informatie, neem contact op met:

Mark van Liempt, Business Unit Director West, Proact Netherlands B.V., tel. +31 30 30 33 200, mark.van.liempt@proact.nl
Danny Duggal, VP Commercial & Communications, Proact IT Group AB, tel. +46 733 566 843, danny.duggal@proact.eu

Over Proact

Proact is Europa's meest toonaangevende specialist in data- en informatiebeheer met focus op clouddiensten en datacenteroplossingen. We helpen onze klanten om hun gegevens op te slaan, te verbinden, te beschermen, te beveiligen en waarde te genereren, terwijl we de flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie vergroten.
We hebben duizenden succesvolle projecten over de hele wereld voltooid, hebben meer dan 4.000 klanten en beheren momenteel honderden petabytes aan informatie in de cloud. We hebben meer dan 1.000 mensen in dienst in 15 landen in Europa en Noord-Amerika. Ons moederbedrijf, Proact IT Group AB (publ), opgericht in 1994, werd in 1999 genoteerd aan de Nasdaq Stockholm (onder het symbool PACT). Voor meer informatie over de activiteiten van Proact kunt u ons bezoeken op www.proact.eu