2022-04-20

Proact IT Group AB heeft vandaag aangekondigd dat het de Networking Services in Microsoft Azure Advanced Specialization heeft behaald, een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes van een servicepartner in het ontwerpen, implementeren, exploiteren en optimaliseren van de netwerkarchitectuur, kosten en beveiliging van een klant.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantensucces en vaardigheden van het personeel, en die ook slagen voor een externe audit van hun technische netwerkpraktijken, kunnen de Networking Services on Microsoft Azure Advanced Specialization verdienen.

Bedrijven in elke categorie blijven veel waarde hechten aan flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kosten in hun infrastructuren. Klanten zijn op zoek naar een consistente ervaring met lage latentie via services die naadloos werken op locatie, multicloud en edge.

Partners met de Networking Services op Microsoft Azure Advanced Specialization hebben gevalideerde mogelijkheden om klanten te helpen on-premises, multicloud-, 5G- en edge-implementaties te verbinden en naadloze integratie van Azure-netwerkservices met bestaande netwerken mogelijk te maken, terwijl ze zowel cloud-native als hybride applicaties beschermen met op zero trust gebaseerde netwerkbeveiliging.

"Het behalen van deze Advanced Networking Specialization onderstreept onze toewijding aan het optimaliseren van de veranderende netwerkbehoeften van onze klanten in hun on-premises en cloudomgevingen", zegt Jonas Hasselberg, President en CEO van Proact. "We hebben gezien dat de netwerkoplossingen van Microsoft, zoals Azure Virtual WAN, de omgevingen van onze klanten aanzienlijk hebben verbeterd door veilige en betrouwbare connectiviteit te bieden die een verbeterde gebruikerservaring oplevert."

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft voegde toe: "Networking Services in Microsoft Azure Advanced Specialization benadrukt de partners die als het meest capabel kunnen worden beschouwd als het gaat om het ontwerpen, implementeren, exploiteren en optimaliseren netwerkarchitectuur, kosten en beveiliging van klanten. Proact IT Group AB heeft duidelijk aangetoond dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring hebben om uw applicatielogica te leveren met netwerk-as-a-service-aanbiedingen van Azure Networking.”

Voor meer informatie, neem contact op met:

Mark van Liempt, Business Unit Director West, Proact Benelux, tel. +31 30 30 33 200, mark.van.liempt@proact.nl
Danny Duggal, VP Commercial & Communications, Proact IT Group AB, tel. +46 733 566 843, danny.duggal@proact.eu

Over Proact

Proact is Europa's meest toonaangevende specialist in data- en informatiebeheer met focus op clouddiensten en datacenteroplossingen. We helpen onze klanten om hun gegevens op te slaan, te verbinden, te beschermen, te beveiligen en waarde te genereren, terwijl we de flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie vergroten.
We hebben duizenden succesvolle projecten over de hele wereld voltooid, hebben meer dan 4.000 klanten en beheren momenteel honderden petabytes aan informatie in de cloud. We hebben meer dan 1.000 mensen in dienst in 13 landen in Europa en Noord-Amerika. Ons moederbedrijf, Proact IT Group AB (publ), opgericht in 1994, werd in 1999 genoteerd aan de Nasdaq Stockholm (onder het symbool PACT). Voor meer informatie over de activiteiten van Proact kunt u ons bezoeken op www.proact.eu