Search
Close this search box.
2024-04-11

Proact, Europa's toonaangevende onafhankelijke cloudserviceprovider en datacenterspecialist, heeft een nieuwe specialisatie van Microsoft verworven: Cloud Security. Deze prestatie onderstreept de toewijding van Proact om zijn klanten geavanceerde, veilige en conforme cloudoplossingen te bieden.

De Cloud Security-specialisatie van Microsoft is een bewijs van de expertise van Proact op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige cloudomgevingen met behulp van de geavanceerde technologieën van Microsoft. Deze specialisatie voorziet Proact van de kennis en vaardigheden om organisaties te helpen hun gegevens, applicaties en infrastructuur in de cloud te beveiligen en naleving van brancheregelgeving en -standaarden te garanderen.

Nu organisaties steeds meer afhankelijk zijn van cloudtechnologieën om innovatie en groei te stimuleren, kan het belang van robuuste cloudbeveiligingsmaatregelen niet genoeg worden benadrukt. De nieuwe Cloud Security-specialisatie stelt Proact in staat zijn klanten te helpen bij het bouwen en onderhouden van veilige, veerkrachtige en compatibele cloudomgevingen die hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunen en tegelijkertijd de risico's beperken.

“We zijn ontzettend trots dat we de Cloud Security specialisatie van Microsoft hebben behaald”, zegt Per Sedihn, CTO bij Proact. "Deze erkenning bevestigt de toewijding van ons team aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van beveiliging en compliance in de cloud. Met deze specialisatie zijn we goed gepositioneerd om onze klanten te helpen bij het navigeren door de complexiteit van cloudbeveiliging en robuuste oplossingen te implementeren die hun waardevolle activa beschermen."

Het behalen van de Cloud Security-specialisatie demonstreert de expertise van Proact op belangrijke gebieden zoals identiteits- en toegangsbeheer, bescherming tegen bedreigingen, gegevens-bescherming en compliancebeheer binnen het cloud-ecosysteem van Microsoft. Deze specialisatie versterkt ook het vermogen van Proact om op maat gemaakte cloudbeveiligingsoplossingen te bieden die tegemoetkomen aan de unieke behoeften en uitdagingen waarmee organisaties in verschillende sectoren worden geconfronteerd.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Jonas Hasselberg, CEO and President, Proact IT Group AB, tel. +46 722 13 55 56, jonas.hasselberg@proact.eu
Per Sedihn, CTO & VP Portfolio & Technology, Proact IT Group AB, tel. +46 733 56 66 52, per.sedihn@proact.eu

Over Proact
Proact is Europa’s toonaangevende specialist in data- en informatiemanagement met focus op clouddiensten en datacenter-oplossingen. We helpen onze klanten bij het opslaan, verbinden, beschermen, beveiligen en genereren van waarde via hun gegevens, terwijl we de flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie vergroten. We hebben duizenden succesvolle projecten over de hele wereld voltooid, hebben meer dan 4.000 klanten en beheren momenteel honderden petabytes aan informatie in de cloud. We hebben ruim 1.200 mensen in dienst in 12 landen in Europa en Noord-Amerika.
Ons moederbedrijf, Proact IT Group AB (publ), werd opgericht in 1994 en werd in 1999 genoteerd aan de Nasdaq Stockholm (onder het symbool PACT). Voor meer informatie over de activiteiten van Proact kunt u ons bezoeken op www.proact.eu 

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.