Zoek
Sluit dit zoekvak.

Certificeringen

ISO 27001

Informatiebeveiliging is cruciaal voor het beschermen van gevoelige informatie. ISO 27001 is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Het biedt een uitgebreid kader voor het vaststellen, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van het informatiebeveiligingsbeheer. Met dit certificaat laten we zien dat we voldoen aan deze strenge normvereisten voor informatiebeveiliging. Niet alleen wij willen aan deze strenge eisen voldoen, maar ook onze klanten eisen dat wij onze informatiebeveiliging op orde hebben.

Nen 7510

Informatiebeveiliging is belangrijk, zeker in de zorgsector waar medische en patiëntgegevens worden beheerd en uitgewisseld. De kwaliteit van dienstverlening in de zorgsector is van groot belang, soms zelfs van levensbelang. Naast het borgen van kwaliteitscriteria, vereist de norm NEN 7510 dat informatiebeveiligingsmaatregelen op controleerbare wijze zijn ingericht voordat kan worden gesproken over adequate informatiebeveiliging. Met ons NEN 7510 certificaat voldoen wij aantoonbaar aan de strenge eisen van deze norm.

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daarom een benchmark voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement is terug te vinden in alle onderdelen van onze processen. Zo zorgt Proact ervoor dat de geleverde producten en diensten voldoen aan uw behoeften, eisen, wensen en specificaties. Maar ook aan andere belanghebbenden. Denk bijvoorbeeld aan wetgeving.

ISAE 3402 Type II verklaring

Een organisatie die processen uitbesteedt die impact hebben op haar financiële verslaglegging, wil dit vanzelfsprekend doen bij een betrouwbare serviceprovider. Wij vinden het belangrijk om objectief te kunnen aantonen dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze diensten. Het beschikken over een ISAE 3402-verklaring is een belangrijke factor om dat vertrouwen aan te kunnen tonen. Tijdens de ISAE 3402-audit wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de genomen security maatregelen vastgesteld door onafhankelijke auditors. De resultaten worden gerapporteerd in het ISAE 3402-Type II rapport, inclusief de bijbehorende verklaring van de auditor.

MVO Prestatieladder niveau 3

Proact Netherlands zet in op duurzaam ondernemen. We besteden veel aandacht aan milieu- en duurzame voorzieningen. Daartoe voeren wij een actief MVO-beleid gebaseerd op de eisen van de MVO Prestatieladder Niveau 3 normen. Ons certificaat is een objectief bewijsmiddel dat Proact Netherlands een managementsysteem heeft voor MVO, waarin stakeholdereisen en -verwachtingen gemanaged worden op resultaat. De MVO-prestatieladder is gebaseerd op de kernthema’s People, Planet en Profit.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.