Search
Close this search box.

Certificeringen

ISO 27001

Informatiebeveiliging is cruciaal voor het beschermen van gevoelige informatie. ISO 27001 is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Het biedt een uitgebreid kader voor het vaststellen, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van het informatiebeveiligingsbeheer. Met dit certificaat laten we zien dat we voldoen aan deze strenge normvereisten voor informatiebeveiliging. Niet alleen wij willen aan deze strenge eisen voldoen, maar ook onze klanten eisen dat wij onze informatiebeveiliging op orde hebben.

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daarom een benchmark voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement is terug te vinden in alle onderdelen van onze processen. Zo zorgt Proact ervoor dat de geleverde producten en diensten voldoen aan uw behoeften, eisen, wensen en specificaties. Maar ook aan andere belanghebbenden. Denk bijvoorbeeld aan wetgeving.

ISAE 3402

ISAE-verklaringen zijn voor serviceorganisaties (leveranciers) die diensten leveren aan hun gebruikersorganisaties (klanten). ISAE 3402 is een internationaal erkende standaard voor het geven van zekerheid over de beheersing van uitbestede bedrijfsprocessen die relevant zijn voor de jaarrekening van de klant. Belangrijk hierbij is dat ISAE 3402 bedoeld is voor diensten met een financiële impact. De reden dat een ISAE 3402 belangrijk is, is dat leveranciers aan hun klanten en hun accountants kunnen laten zien dat hun diensten betrouwbaar zijn. Proact is ISAE3402 gecertificeerd en wordt hier jaarlijks op gecontroleerd.

De kern van de managementsystemen van Proact is gebaseerd op het bekende Plan-Do-Check-Act principe. Dit is een zekere, gestructureerde manier om aan continue verbetering te werken. We werken op een systematische manier, voeren activiteiten op een gestructureerde manier uit en evalueren de resultaten. We evalueren intern, met leveranciers, maar zeker ook met klanten. Dit levert een enorme hoeveelheid input op om de kwaliteit, veiligheid, integriteit en beschikbaarheid van onze processen en activiteiten te blijven optimaliseren en verbeteren.
We leren van onze successen en onze fouten. Continu verbeteren en streven naar een hogere klanttevredenheid worden door onze aanpak gewaarborgd.

Onze ISO 9001- en ISO 27001/NEN7510-certificeringen worden jaarlijks beoordeeld door onafhankelijke DNV-auditors. Daarbij hebben we ervoor gekozen om alle bedrijfsmiddelen, werknemers en activiteiten in het toepassingsgebied op te nemen.

De technologie van Microsoft vormt de basis van veel van onze diensten. Daarom investeren we veel in kennis en expertise op dit gebied. Het bewijs hiervan zijn de Microsoft-statussen en -certificeringen.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.