Search
Close this search box.

Case Study: Revalidatie Friesland

Waterschade en verouderde hardware – niet meer bij Revalidatie Friesland!

Revalidatie Friesland biedt klinische en poliklinische revalidatie op elf locaties in Friesland en net daarbuiten. Het hoofdkantoor van de organisatie staat in Beetsterzwaag. In een prachtig monumentale pand met daarachter een kliniek met plek voor 56 bedden. De IT-afdeling van Revalidatie Friesland is ondergebracht in het souterrain van het oude gebouw, net als de servers waarop de IT-omgeving voor de hele organisatie centraal draait. Toen de hardware verouderd raakte en wateroverlast in het souterrain bovendien de bedrijfscontinuïteit in gevaar dreigde te brengen, besloot het IT-team de specialistische hulp van een externe partner in te schakelen.

Uitdaging

De verouderde IT-infrastructuur upgraden om medewerkers te allen tijde probleemloos toegang te kunnen bieden tot het netwerk, zodat patiënten de best mogelijke revalidatiezorg kunnen krijgen

Oplossing

EEen volledig geüpgradede IT-infrastructuur op basis van Cisco, Dell, Veeam en VMware helpt Revalidatie Friesland voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen in de IT-omgeving. De infrastructuur is verplaatst vanuit het hoofd-kantoor naar een professioneel datacenter

Voordelen

  • Goede begeleiding en kennisoverdracht, zodat het eigen IT-team het beheer kan overnemen
  • Deskundige langetermijnpartner die proactief meedenkt over de ontwikkeling van de IT-omgeving

Proact heeft laten zien heel flexibel te zijn voor wat betreft de inzet van mensen”, zegt Mark Buist, Hoofd informatie- en communicatietechnologie.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.