Zoek
Sluit dit zoekvak.

Case Study: Cardea

Cardea Jeugdzorg met Proact naar een moderne werkplek en Public Cloud

Cardea is een organisatie voor specialistische jeugd en opvoedhulp in de regio Holland Rijnland en Haaglanden. In de huidige marktsituatie ligt de werkdruk binnen de zorg hoog en is efficiënt en overzichtelijk te werk gaan dus van groot belang.

Cardea Jeugdzorg heeft Proact ingeschakeld voor hulp: de on premise omgeving was verouderd en moest weg uit het datacenter van het ziekenhuis omdat het gebouw werd gesloopt. Uit de eerste gesprekken kwamen zorgen naar voren over de continuïteit en de backup van het toenmalige platform. Daarnaast bleek dat er zowel werd gewerkt in een meer traditionele omgeving en met een volledig Office 365 abonnement waaruit de werknemers enkel het e mailen gebruikten. Cardea maakte daardoor dus dubbele kosten.

Uitdaging

Een verouderde on premise omgeving en ongebruikte lopende abonnementen.

Oplossing

Moderne Werplek en de Public Cloud

Voordelen

  • Besparing in kosten
  • Standaardisatie
  • Snelle en gemakkelijke uitrol van laptops
  • Betere beveiliging

“Door het inrichten van beter uitgeruste werkplekken, besparen we niet alleen veel kosten, maar gaan we ook op een meer efficiënte en meer veilige manier te werk. Dit scheelt enorm in de werkdruk voor het personeel”, vertelt Jan Wamel, regievoerder ICT van Cardea.

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.