Search
Close this search box.

Business IT & Management (BIM)  

Bij Proact stellen we organisaties in staat om via IT waarde uit hun data te halen. We begeleiden onze klanten door ons end-to-end portfolio, bestaande uit datacenter-, netwerk- en IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. We werken niet alleen samen met de beste technologieleveranciers in de branche, maar we bieden ook onze eigen marktleidende Managed Cloud Services. Dit betekent dat we klanten kunnen ondersteunen, ongeacht welk implementatiemodel ze nodig hebben en de voorkeur geven on-premises, private cloud, managed cloud, public cloud of een combinatie hiervan in een hybrid cloud. 

Deze opdracht heeft als doel te onderzoeken hoe een Agile cultuur effectief kan worden geïntegreerd in een organisatie die traditioneel is vormgegeven. In een steeds veranderende zakelijke omgeving wordt een Agile cultuur beschouwd als een cruciaal element om flexibiliteit, samenwerking en innovatie te bevorderen. Het onderzoek richt zich op strategieën om deze cultuur te implementeren in een traditionele organisatiestructuur. 

 

De doelstellingen van deze stageopdracht zijn: 

  • Identificeren van uitdagingen bij het integreren van een Agile cultuur in een traditionele organisatie. 
  • Ontwikkelen van strategieën om een Agile mindset te cultiveren binnen de organisatie. 
  • Evalueren van de impact van de Agile transformatie op operationele efficiëntie en medewerkerstevredenheid. 

 

Voor wie? 
Deze opdracht is geschikt als stageopdracht voor de richting Business IT & Management (BIM) en is geschikt als een leerjaar 3 onderzoek stageopdracht. 

 

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.