Search
Close this search box.

Business IT & Management (BIM)  2

Bij Proact stellen we organisaties in staat om via IT waarde uit hun data te halen. We begeleiden onze klanten door ons end-to-end portfolio, bestaande uit datacenter-, netwerk- en IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. We werken niet alleen samen met de beste technologieleveranciers in de branche, maar we bieden ook onze eigen marktleidende Managed Cloud Services. Dit betekent dat we klanten kunnen ondersteunen, ongeacht welk implementatiemodel ze nodig hebben en de voorkeur geven on-premises, private cloud, managed cloud, public cloud of een combinatie hiervan in een hybrid cloud. 

Deze studie onderzoekt de mogelijkheden van interactieve video’s als middel om de ondersteuning, documentatie en vastlegging binnen onze organisatie te verbeteren. Met de opkomst van digitale communicatiemiddelen bieden interactieve video’s een innovatieve benadering om informatieoverdracht te optimaliseren en betrokkenheid te vergroten. 

 

De doelstellingen van deze studie zijn: 

  • Evalueren hoe interactieve video’s kunnen bijdragen aan de ondersteuning van medewerkers binnen onze organisatie. 
  • Onderzoeken hoe interactieve video’s documentatieprocessen kunnen vereenvoudigen en verbeteren. 
  • Vaststellen hoe interactieve video’s kunnen bijdragen aan een efficiëntere kennisvastlegging en -overdracht. 

 

Voorbeeld: Loom for Enterprise 

Voor wie? Deze opdracht is geschikt als stageopdracht voor de richting Business IT & Management (BIM) en is geschikt als een leerjaar 3 onderzoek stageopdracht. 

 

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.