Search
Close this search box.

Vloeiend overstappen naar de cloud dankzij persoonlijke service en diepgaande kennis

Deel nu

Overstappen naar de cloud is voor veel ondernemingen best spannend. Dat is op zich logisch, maar dankzij de service en vakkundigheid van Proact is er niets om je zorgen over te maken. Wij nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat je vloeiend overstapt naar de cloud.

Voor iedere klant ziet de cloud er anders uit

Elke onderneming is uniek. Onderscheid wordt gemaakt op basis van sector, bedrijfsstructuur en een heleboel andere details, maar de mensen die er werken maken een onderneming pas echt bijzonder. Iedereen is anders, een bedrijf is niks meer dan een verzameling van unieke individuen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat iedereen moeiteloos met de cloud werkt. Daarom is het vanzelfsprekend dat de cloud er bij elke onderneming ook anders uit komt te zien.

Voor elke bedrijf een op maat gemaakt plan

Iedereen profiteert van een persoonlijke service. Proact gaat met partners rond de tafel zitten om de mogelijkheden van de cloud te bespreken. Wat jullie als bedrijf nodig hebben is essentieel. De huidige IT-infrastructuur is bijvoorbeeld een belangrijke factor. Daarnaast komen we graag te weten wat jullie van de cloud verwachten. Dat is een combinatie van wensen, eisen en verwachtingen. Proact doet er alles aan om die allemaal te realiseren.

Stap voor stap de transitie naar de cloud maken

De exacte invulling van de cloud infrastructuur is afhankelijk van jullie doelstellingen en voorkeuren. Proact verzorgt hoe dan ook een gefaseerde overstap met begeleiding. We nemen bedrijven bij de hand om de transitie naadloos te laten verlopen. Door klein te beginnen heeft personeel de tijd om aan de nieuwe manier van werken te wennen. Je onderneming loopt daarbij geen vertraging op. Bovendien profiteer je uiteindelijk optimaal van de cloud wanneer elk personeelslid de mogelijkheden kent en beheerst.

Proact beschikt over de expertise om uitdagingen aan te pakken

De op maat gemaakte dienstverlening maakt ons uniek. We zijn in staat om dit te verwezenlijken door onze uitgebreide expertise. Want door de cloud door en door te kennen, helpen we ondernemingen op de best denkbare manier. Ons team van experts staat altijd voor je klaar.

Continue begeleiding voor optimale integratie van de cloud

Onze bestaande partners zijn enthousiast over onze manier van werken. We staan tijdens de complete duur van onze samenwerking tot je dienst, want de IT ontwikkelt zich in een hoog tempo. De potentie voor bedrijven en organisaties neemt daarom alleen maar toe. Door de persoonlijke service en expertise van Proact blijf je optimaal van de cloud profiteren.

Vragen?

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.