Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veilig en modern werken met Microsoft 365

Deel nu

Als IT-manager zie je graag dat je collega’s zelfstandig gebruikmaken van de mogelijkheden van de nieuwe werkplek. Helaas is de realiteit anders. IT-medewerkers zijn vaak bezig met het ondersteunen van personeel en het blussen van kleine brandjes, in plaats van zich bezig te houden met de organisatie en doorontwikkeling van de infrastructuur. Mogelijk maak je je zorgen over de veiligheid of wil je een betere integratie van de moderne werkplek zien. Het vernieuwde Microsoft 365 voor bedrijven biedt hier uitkomst. Dankzij een veilig en gebruiksvriendelijk systeem profiteren jouw medewerkers optimaal van de mogelijkheden in de cloud, waardoor jij weer tijd hebt voor andere werkzaamheden.

Veilig werken dankzij Microsoft 365 Defender en Office 365 backup

Microsoft Office 365 voor bedrijven beschikt over geavanceerde beveiliging. Bedreigingen worden opgespoord door anti-malware en gestopt voordat ze schade kunnen aanrichten. Elke onderneming beschikt over waardevolle bestanden en gevoelige gegevens die zorgvuldig moeten worden bewaard. De cloudservices van Microsoft bieden deze zekerheid en combineren beveiliging met flexibiliteit. Het verliezen van belangrijke documenten of e-mails is uitgesloten, omdat alles automatisch veilig wordt opgeslagen in de cloud en voorzien is van back-ups.

Een centrale werkomgeving verhoogt de veiligheid

Je werkgever verwacht dat je zorgt voor een veilige werkomgeving, maar houdt niet altijd rekening met het feit dat je collega’s niet altijd onder controle zijn. Hoewel ze hun best doen om bestanden en gegevens veilig op te slaan en op verantwoorde wijze te delen, zien ze niet altijd de gevaren onder ogen. Daarom kiezen ze vaak voor communicatiemiddelen die buiten de infrastructuur vallen. Microsoft 365 biedt alle tools om mobiel te werken, zodat jouw collega’s geen reden hebben om naar eigen oplossingen te zoeken. Alles gebeurt binnen de veilige omgeving van Microsoft 365.

Microsoft Office 365 zet samenwerken op de eerste plaats

Het starten van een vergadering, het delen van bestanden en communicatie verlopen vaak niet soepel. Je bent niet de enige IT-beheerder die dagelijks bezig is met het blussen van kleine brandjes, wat waarschijnlijk niet jouw voorkeur heeft. Gelukkig is Microsoft Office 365 een compleet en gebruiksvriendelijk pakket waarmee jouw collega’s zelfstandig aan de slag kunnen. Dankzij het gebruiksvriendelijke karakter hebben ze jouw hulp niet voortdurend nodig.

Een compleet pakket voor de moderne werkplek

Microsoft 365 is een compleet pakket voor moderne ondernemingen, bestaande uit gebruiksvriendelijke applicaties die communicatie eenvoudig maken. Bestanden worden opgeslagen in de cloud met OneDrive, waarbij automatische synchronisatie ervoor zorgt dat iedereen altijd over de juiste en meest recente versie beschikt. Microsoft Teams is onmisbaar geworden voor zakelijke vergaderingen en teamoverleg. Al deze programma’s communiceren met elkaar, waardoor bijvoorbeeld afspraken die gemaakt worden via Microsoft Outlook direct in de agenda verschijnen. Bovendien zijn je collega’s al bekend met de interface van Microsoft-programma’s, waardoor ze zich snel aanpassen zonder een lange gewenningsperiode.

Brengt exact in kaart hoeveel de IT kost

Het aanschaffen van Office 365 voor bedrijven heeft tal van voordelen, waarbij je precies weet wat de kosten zijn. Je betaalt namelijk per maand en per gebruiker, inclusief alle updates van de programma’s in het softwarepakket. Alle medewerkers gebruiken dus altijd dezelfde en meest recente versie van een programma, waarvoor je precies betaalt wat je nodig hebt.

Een heldere samenwerking met een cloudprovider

Er is geen gebrek aan aanbieders van cloudservices, maar voor jou als IT-manager is het vooral belangrijk om een partner te hebben die met je meedenkt. IT is complex en omvangrijk, en het veld is voortdurend in beweging. Proact is een officiële partner van Microsoft en een deskundige cloudprovider die graag samen met jou aan de slag gaat om de ideale werkomgeving te realiseren.

Weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.