Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samen met Proact stap voor stap richting cloud computing

Deel nu

Veel organisaties vinden overstappen naar de cloud spannend. Dat is best logisch, want je gooit je eigen infrastructuur overhoop. Door de dienstverlening van Proact is deze terughoudendheid helemaal niet nodig. Omdat wij zetten alles op alles om te zorgen voor een naadloze overgang van je huidige IT-systeem naar de cloud. Dat doen we door te kiezen voor een stapsgewijze overstap en extensieve begeleiding.

Op maat gemaakt dienstverlening voor elk bedrijf

De cloud biedt ontzettend veel mogelijkheden. Bovendien bestaan er fundamentele verschillen tussen bedrijven onderling. Dat heeft gevolgen voor hoe de cloud gebruikt wordt en wat de vereisten zijn. Daarom gelooft Proact dat overstappen alleen met passende begeleiding succesvol is.

De stapsgewijze overgang naar de cloud

Overstappen naar een cloud based infrastructure heeft gevolgen voor je onderneming. Niet alleen voor de IT, maar voor alle bedrijfsprocessen. Alles in één keer omgooien is daarom niet handig. De nieuwe manier van werken vraagt namelijk om enige gewenning. In overleg met de IT-manager of CIO beginnen we in een passend tempo. Na verloop van tijd voegen we steeds meer nieuwe onderdelen toe, totdat de overstap naar de cloud op het gewenste niveau is.

Rustig beginnen om een ambitieus doel te bereiken

Proact ziet toe op een naadloze transitie naar gebruik van de cloud. Dat is mogelijk omdat wij een omvangrijk pakket aan clouddiensten aanbieden. We beginnen met het verplaatsen van de dataopslag naar de cloud. Daarna bouwen we de dienstverlening verder uit. Tot er uiteindelijk sprake is van een complete cloud based omgeving met public IaaS, SaaS en PaaS.

Een geautomatiseerd systeem met persoonlijke service

Jaren geleden heeft Proact zelf de overstap gemaakt naar de cloud. We waren destijds een van de pioniers die samen met Microsoft aan de beste oplossingen werkten. Een van de belangrijkste conclusies was dat details het verschil maken. Inmiddels maken we gebruik van een geautomatiseerd systeem om overstappen naar de cloud makkelijker te maken. Hierdoor hoeven we alles niet meer handmatig in te stellen, een grondige controle is voldoende. Het geautomatiseerde systeem voorkomt het maken van fouten. Proact voorziet partners desgewenst van workspace-as-code en infrastructure-as-code. Dat zijn compleet gescripte werkplekken en infrastructuren en daardoor eenvoudig te verwezenlijken. Waar je ook naar op zoek bent, Proact heeft de expertise in huis om je verder te helpen. Onze persoonlijke service zorgt voor een optimale implementatie bij al onze klanten. Schakel ons in en begin vandaag nog de reis naar cloud computing!

Vragen?

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.