Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samen met Proact richting betere dienstverlening in de zorg

Deel nu

Medische professionals werken dagelijks hard om de best mogelijke zorg aan te bieden. Helaas voldoet de IT vaak niet aan de eisen. IT-managers doen er alles aan om een zo goed mogelijk digitale omgeving aan te bieden. Helaas wordt hun inzet belemmerd door ingewikkelde wetgeving en een wirwar van medische software. Om de digitale omgeving echt te verbeteren is een rigoureuze omslag noodzakelijk. Moderne oplossingen in de cloud zijn de toekomst voor een veilige en toegankelijke digitale omgeving in de zorg.

Moderne IT in de cloud voor betere gezondheidszorg

De healthcare in Nederland staat onder druk. Het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen zorgprofessionals is de oplossing. Zo zijn administratieve rompslomp, het moeizaam delen van medische informatie en stroeve communicatie zijn belemmerende factoren. De IT heeft de potentie om de zorg te verbeteren. Meer specifiek is de hybride cloud het antwoord op de problemen binnen de gezondheidszorg.

Een specialist in cloud-based solutions

Proact is een expert in veilige opslag van gegevens, het verbinden van data en het inrichten van een moderne werkplek. In de zorgsector zijn stappen richting een modernere IT-structuur noodzakelijk. Proact ondersteunt vooruitgang in de gezondheidszorg door een veilige en toegankelijke omgeving in de cloud te realiseren.

Veilige opslag van patiëntgegevens in combinatie met toegankelijkheid

De hybride cloud heeft de specifieke eigenschappen om de IT in de zorg op een verantwoorde manier te hervormen. Patiëntgegevens worden op een veilige manier opgeslagen. Terwijl medisch personeel op een soepele manier met elkaar communiceert. Maak kennis met de nieuwe manier van werken en kies voor flexibele cloud based solutions van Proact.

Care maakt inmiddels op een productieve manier gebruik van de cloud

In de gezondheidszorg wordt het onderscheid gemaakt tussen care en cure. In de afgelopen jaren heeft care oplossingen in de cloud omarmt. Werken op afstand, het delen van gegevens en snelle communicatie zijn daardoor haalbaar. Cure heeft wat dat betreft nog stappen te maken. Proact gaat graag met zorginstellingen om tafel zitten om de mogelijkheden door te spreken.

Een partner die meedenkt voor het vinden van de beste oplossingen

Proact is van mening dat de IT binnen elke organisatie uniek is, want iedere onderneming heeft uiteenlopende eisen en wensen. Daarom leveren wij op maat gemaakte oplossingen. Proact werkt altijd in nauw overleg samen met partners. Want alleen als we weten wat jullie precies nodig hebben, zijn we in staat om de optimale dienstverlening aan te bieden.

Vragen?

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.