Zoek
Sluit dit zoekvak.

Power Webinars met Proact & Pure Storage

Deel nu

Vier bedrijven, representatief binnen verschillende branches, vertellen in deze reeks Power Webinars over hun ervaring met Proact en Pure Storage en wat dit allemaal betekent in hun dagelijkse IT-beleving.

Data wordt vandaag beschouwd als het kroonjuweel van een bedrijf of organisatie. En dat beseffen de vier bedrijven die wij aan het woord laten in deze Power Webinars, zich maar al te goed. De vier bedrijven getuigen hoe ingrijpend Pure Storage samen met Proact hun IT-leven heeft veranderd. Hoe complexiteit helemaal verdween uit hun IT-landschap en welke gemoedsrust het gebracht heeft.  

Daarnaast geeft Proact in de Power Webinars zelf ook een inzicht in de mogelijkheden van de samenwerking, en meer bepaald tot welke revolutionaire vereenvoudiging het inzetten van Pure Storage nog kan leiden.

Sessie 1 – In gesprek met Yvan Schram van Informatica Van Breda en Ewoud Harnie van het AZ Jan Palfijn

In deze eerste sessie van de Power Webinars gaan we in gesprek met Yvan Schram van Informatica Van Breda en Ewoud Harnie van het AZ Jan Palfijn. Zij geven een inkijk in hun ICT-afdeling en waarom zij de hulp inschakelden van Proact en Pure Storage om alle workloads te consolideren op één platform en daarbij een eind te stellen aan dure forklift upgrades met de bijhorende migraties. Ook Proact en Pure Storage komen aan het woord en beantwoorden alle ingestuurde vragen.

Sessie 2 – In gesprek met Sascha De Cuyper van Reynaers Aluminium en Kevin Burgraeve van Bank Nagelmackers

In deze tweede sessie van de Power Webinars gaan we samen met Pure Storage in gesprek met Sascha De Cuyper van Reynaers Aluminium en Kevin Burgraeve van Bank Nagelmackers. Zij geven aan hoe drastisch de performance is verbeterd van hun IT-infrastructuur door het inzetten van Pure Storage als centraal storage platform en hoe eenvoudig het dagelijks beheer ervan geworden is. Ook Proact en Pure Storage komen aan het woord en beantwoorden alle ingestuurde vragen.

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.