Zoek
Sluit dit zoekvak.

Managed ICT Service

Deel nu

Het beheer en onderhoud van je IT-omgeving legt heel wat druk op je IT-team. Het liefst wil je dat je team zich bezighoudt met het organiseren en ontwikkelen van de infrastructuur. In werkelijkheid zijn ze druk met het ondersteunen van de medewerkers en het blussen van brandjes. Als IT-manager kun je je dan afvragen of je maximale controle hebt over je IT-omgeving. Hoe staat het met de veiligheid? Is de kennis van je medewerkers wel up-to-date? Door je IT-beheer uit te besteden, kun je niet alleen de kosten verlagen en de efficiëntie verhogen, het geeft je ook rust en zekerheid.

Outsourcen van IT-omgeving geeft je toegang tot specialistische kennis

Tenzij je de beschikking over een enorm team hebt, is het lastig om altijd toegang te hebben tot gecertificeerde specialisten met de relevante kennis en expertise. Als je het beheer van je ICT-omgeving uitbesteedt, kun je geld besparen op training en werving en heb je toch altijd de beschikking over de beste mensen voor the job.

Fulltime support dichterbij door het uitbesteden van IT

Of je nu met tijdzones te maken hebt of niet, technologie moet het altijd doen en altijd veilig zijn. De klok rond. Om fulltime ondersteuning te bieden en je IT-omgeving te monitoren, dat vraagt nogal wat van je team. Door je IT uit te besteden, kun je wel 24/7 ondersteuning, monitoring en beheer krijgen, in de taal van je voorkeur. Zo staat er altijd een team paraat dat reageert op supportverzoeken, dat automatisch problemen signaleert én oplossingen initieert.

Managed IT, een veilig gevoel

Cybercriminelen slapen niet. Hoe goed je je IT-omgeving ook beschermt, je weet dat je maar één foute klik verwijderd bent van een cyberincident. Als je het beheer van je IT-omgeving uitbesteedt, kun je gebruikmaken van proactieve monitoring. Daarbij wordt je omgeving gemonitord en word je direct op de hoogte gesteld als er een probleem is. Hoe eerder je weet dat er een probleem op de loer ligt, hoe eerder je kunt acteren. En dat acteren, dat hoef je niet alleen te doen. Daar heb je een partner met specialistische kennis voor. Zo weet je zeker dat cybercriminelen worden gestopt vóór ze schade aanrichten.

Nog even op een rijtje, de voordelen van het uitbesteden van je systeembeheer

  • Specialistische kennis: Bespaar geld op training en werving. Altijd toegang tot gecertificeerde specialisten met de relevante expertise.
  • 24/7 support: Krijg automatische waarschuwingen en gekwalificeerde ondersteuning, dag en nacht.
  • Vooruitdenken: Krijg ondersteuning bij het optimaliseren van je middelen, het voorkomen van capaciteitsproblemen en het begeleiden van veranderingen.

Brengt exact in kaart hoeveel het uitbesteden van ICT-beheer kost

Het uitbesteden van ICT-beheer biedt dus tal van voordelen. Maar er is nog een groot voordeel: je weet precies wat de kosten zijn. We brengen kosten in rekening op basis van het soort technologie, de configuratie en de functionaliteiten die je kiest. Op basis daarvan berekenen wij een minimale vergoeding. Heb je extra ondersteuning nodig? Dat brengen wij in rekening tegen een vooraf afgesproken tarief, zodat je zekerheid hebt over eventuele toekomstige uitbreidingskosten. Zo betaal je precies voor wat je nodig hebt en heb je vooraf helder wat de kosten zijn.

Een heldere samenwerking met een managed ICT-serviceprovider

Aanbieders van managed ICT-services vind je overal. Aan jou als IT-manager de schone taak een partner te vinden die met je meedenkt. IT is complex, omvangrijk en technologie is altijd in beweging. Daarin moet je zien mee te groeien. Een verouderde IT-infrastructuur is een remmende factor. Proact gaat graag samen met jou aan de slag om de ideale IT-omgeving neer te zetten. Je kunt het ondersteuningsniveau op elk moment up- of downgraden. Welk ondersteuningsniveau je ook kiest, wij doen er alles aan om samen jouw bedrijf te laten functioneren zoals het hoort. Veilig en efficiënt.

Proact biedt managed ICT-services op drie niveaus

  • Premium Support: als er iets misgaat, zal een van onze 24/7 helpdeskteams fungeren als een enkel contactpunt om alle informatie te verstrekken die je nodig hebt om het probleem op te lossen. In 95% van de gevallen is onze kennis goed genoeg. In de overige 5% van de gevallen zullen we namens jou contact opnemen met leveranciers en deze coördineren, waardoor jij kostbare tijd bespaart
  • Monitoring as a Service: Proactieve monitoring toe, waarbij we jouw omgeving monitoren en je op de hoogte stellen zodra er een probleem is. Dit betekent dat we je helpen om het probleem meteen op te lossen.
  • Service Management: Hieronder valt incidentoplossing plus wijzigings- en releasebeheer. Zo presteert je IT-omgeving optimaal zonder je IT-team te belasten.

Weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.