Zoek
Sluit dit zoekvak.

IT ecosystems Xperience: ITeX 23/24

Deel nu

Samen met DEI zagen wij het belang van continuïteit en hebben we de handen ineen geslagen om samen met het Digital Ecosystems Institute toch onze 2023 resultaten te kunnen delen met de markt.

Bart van der Linden, Algemeen Directeur DEI: “Deze founding partners van ITeX zijn Netrom, Proact, Digital Realty en Kyndryl. Zij wilden hun resultaten van 2023 graag gepubliceerd zien, en bouwden met ons aan het tussenjaar ITeX 23/24. Dankzij hun vertrouwen dat #ecosystemisch samenwerken de toekomst heeft, is de publicatie van het markttevredenheidsonderzoek van 2023 tot stand gekomen.”

De publicatie ITeX23/24 gaat dieper in op de ontwikkelingen in de markt en specifieke ontwikkelingen m.b.t. ecosystemen. De Founding Partners reflecteren op hun eigen scores en geven hun visie op de toekomstige relevante ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast nemen ze vast een voorzet op het ITeX onderzoek door samen met een klant een diepte-interview te doen over hun wederzijdse samenwerking.

Nieuwsgierig? Download hier ITeX23/24.

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.