Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe om te gaan met jouw IT strategie in tijden van economische onzekerheid

Deel nu

Tijdens ons evenement hebben wij besproken hoe verschillende diensten en oplossingen van onze organisaties helpen bij het omgaan met economische onzekerheid. Leer van best practices en succesverhalen om veerkrachtige bedrijfsmodellen te creëren en duurzaamheid te bevorderen.

De opnames zijn relevant voor leiders, besluitvormers en IT-professionals die op zoek zijn naar innovatieve ideeën om economische onzekerheid aan te pakken terwijl er een grote mate van flexibiliteit en innovatie ruimte beschikbaar blijft en duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsstrategieën. Door middel van informatieve presentaties en praktijkgerichte sessies hebben we concrete inzichten geboden over de implementatie van hybride cloud-oplossingen en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes en de veerkracht van organisaties.

Ben je benieuwd? Via het onderstaande inschrijfformulier krijg je de mogelijkheid om de opnames terug te bekijken!

Programma MS Dell event (1)

 

Schrijf je nu in en bekijk de opnames terug!

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.