Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flexibel in de cloud door persoonlijke dienstverlening en de software van Microsoft

Deel nu

Proact voorziet klanten van op maat gemaakte oplossingen in de cloud. Om een optimale ervaring aan te kunnen bieden maken we onder andere gebruik van de software van Microsoft. Onze klanten profiteren hierdoor van het beste van twee werelden. Zo levert Proact aan de ene kant persoonlijke service die bij een kleine partij past en zorgt het partnerschap met Microsoft er tegelijkertijd voor dat we kunnen terugvallen op een uitgebreid softwarepakket. Binnen Proact is een groot team van specialisten actief. Samen beschikken zij over de deskundigheid om elk probleem op te lossen en aan elke vraag te voldoen.

Proact houdt rekening met de specifieke uitdagingen van klanten

Heldere communicatie is de basis voor een succesvolle samenwerking. Proact heeft als doel om onze expertise te combineren met de ambities van haar klanten. Samen vinden we de beste oplossingen voor jouw onderneming. In onze ogen is veiligheid het belangrijkste criterium. Dat betekent onder andere dat alleen bevoegden toegang hebben tot specifieke gedeeltes in de cloud. Daarnaast streeft Proact naar een verhoogde flexibiliteit binnen bedrijven. Dat betekent bijvoorbeeld dat personeel zoveel mogelijk locatieonafhankelijk werkt. Klanten worden daardoor beter bediend en problemen worden sneller opgelost: IT in de cloud is de toekomst! Proact helpt mee om de overstap soepel en efficiënt te laten verlopen. Door onze klantgerichte aanpak hebben we al veel ondernemingen geholpen.

Een gebruiksvriendelijke manier van werken in de cloud

De omslag naar de cloud is lang niet zo groot als veel bedrijven denken. Bovendien begeleidt Proact klanten tijdens elke stap richting de nieuwe manier van werken. We gooien echter niet direct de complete manier van werken volledig overhoop. In plaats daarvan introduceren we nieuwe onderdelen op een tempo dat past bij de onderneming en haar werknemers. Daardoor haal je niet alleen snel voordeel uit oplossingen in de cloud, maar raakt vrijwel iedereen ook snel gewend om met software van Microsoft te werken. Voor personeel is de overstap naar de cloud daarom lang niet zo imponerend als vaak wordt aangenomen.

Proact is beloond met een zeldzaam certificaat

Iedere Microsoft Azure partner streeft naar validatie middels het “Windows Server and SQL Server Migration to Azure advanced specialization” certificaat. Proact kondigt met trots aan dat wij deze bijzondere erkenning van Microsoft hebben ontvangen. Een partner verdient het certificaat wanneer het een expert is in migratie van workloads naar Azure. Het is belangrijk om aan te tonen dat je klanten van A tot Z begeleidt met de overstap naar de cloud. De erkenning toont aan dat de dienstverlening van Proact perfect aansluit bij het platform van Microsoft. Maar voor ons is de waardering die we krijgen van onze bestaande klanten nog veel belangrijker. Bovendien profiteren onze opdrachtgevers ook van dat wij in het bezit zijn van dit certificaat. Want Microsoft neemt een deel van implementatiekosten voor haar rekening wanneer je ons aanwijst als cloud provider. Ga extra voordelig de cloud in met Proact!

Vragen?

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.