Zoek
Sluit dit zoekvak.

Als ziekenhuis naar de moderne werkplek? Zo lukt het wel!

Deel nu

De moderne werkplek is niet meer weg te denken. Maar als IT-manager in een ziekenhuis kun je daar nog weleens slapeloze nachten van hebben. De grootste uitdaging waar een ziekenhuis tegenaan loopt is de enorme historie die de IT-omgeving met zich meebrengt. In deze blog vertelt Brent van Dorssen​​, accountmanager bij Proact, hoe je mee-evolueert, terwijl je tegelijkertijd optimaal gebruikmaakt van je legacyapplicaties én de veiligheid waarborgt.

De moderne werkplek

De moderne werkplek evolueert razendsnel. Leveranciers, cliënten, patiënten, medewerkers, iedereen wil graag vernieuwen. Als IT-manager in een ziekenhuis kun je natuurlijk ook niet wachten om de stap te maken, maar de historie is de remmende factor. De verouderde techniek in het applicatielandschap en de omvang van dat landschap maken dit een uitdaging die moeilijk is te overzien. Waar moet je in hemelsnaam beginnen met transformeren als je tegen een kluwen van legacy-applicaties aankijkt?

Hybride oplossing

Medewerkers verbinden, waar ze ook zijn, om zo de productiviteit, betrokkenheid en samenwerking te stimuleren. Patiënten beter helpen met een naadloze digitale zorgreis. Zorgprofessionals ondersteunen met innovaties uit de markt zodat de druk op de ziekenhuizen afneemt. Dat vraagt allemaal om een overstap naar de cloud. Tegelijkertijd wil je ook als een goed huisvader omgaan met je patiëntgegevens en heb je legacy-applicaties die je niet zo maar over kunt zetten. Dat vraagt om een hybride oplossing. Combineer je huidige on-premise-omgeving met de Microsoft-cloud en je hebt het best van twee werelden.

Het Proact Innovatiemodel

Het Proact Innovatiemodel koppelt je doelstellingen aan de nieuwste innovaties binnen de Microsoft-cloud. Ook als het antwoord een hybride cloudoplossing is: een deel on-premise, in een datacenter in je eigen ziekenhuis, een deel in de Microsoft-cloud en misschien een deel in de private cloud van Proact. Zo zorgen we er samen voor dat je ziekenhuis zo efficiënt mogelijk werkt.

Meer weten?

Als IT-manager in de zorg heb je te maken met grote uitdagingen. De toename van de hoeveelheid data en het omgaan met een hybride omgeving is daar één van. Benieuwd wat je nodig hebt om deze uitdagingen aan te gaan? Download dan ons whitepaper. Wil je meer weten over het Proact Innovation Model? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@proact.nl of door te bellen naar +31 30 30 33 200, we vertellen je er graag meer over.

Ontdek meer artikelen

#ThePowerOfData

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.