Zoek
Sluit dit zoekvak.

Besturen op een hoger niveau door cloudtoepassingen voor lokale overheden

Voor lokale overheden speelt de IT een steeds belangrijkere rol. Er komt een steeds grotere nadruk op veiligheid terwijl de bevolking steeds meer openheid verlangt. Cloud based oplossingen beschikken over de flexibiliteit om aan deze voorwaarden te voldoen. Bovendien geven ze gemeenten de mogelijkheid om efficiënter te werken.

Breng de werkdruk naar beneden dankzij de cloud

Tijdsgebrek is een probleem dat binnen centrale overheden veel voorkomt. De wens om de bevolking van dienst te zijn wordt belemmerd door omslachtige processen. Door te kiezen voor de cloud verloopt samenwerken vlot en gemakkelijk. Hierdoor blijft er meer tijd over om burgers van dienst te zijn.

Veilige opslag van gevoelige informatie

Inmiddels vindt vrijwel alle gegevensverwerking digitaal plaats. Gemeenten werken met gevoelige informatie die niet zomaar op straat terecht moet komen, maar medewerkers moeten desgevraagd wel probleemloos bij de gegevens kunnen komen. Dit dilemma wordt opgelost door de een moderne organisatie van de IT. De public, private en hybride cloud zijn veelzijdig en in staat om aan de eisen van lokale overheden te voldoen.

Werk samen met Proact en profiteer van onze service

Proact heeft de kennis en kunde in huis om voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Wij organiseren clouddiensten namelijk op basis van wensen en vereisten. We luisteren goed naar de problemen en ambities van elke lokale overheid. Uit onze ervaring blijkt dat er onderling veel verschil zit tussen gemeenten. Wij zien iedere organisatie als een verzameling individuen die allemaal uniek zijn. Dat heeft invloed op hoe de cloud optimaal wordt ingezet.

Verbeterde samenwerking en de hoogst haalbare dienstverlening

Als lokale overheid streef je ernaar om burgers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is zonde wanneer een verouderde IT-structuur dat in de weg staat. In de cloud voeren medewerkers waar en wanneer ze willen taken uit. Dienstverlening verloopt sneller en doelmatiger. Neem gerust contact op met Proact en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Vragen?

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.