Wij beschermen en beveiligen jouw gegevens

Back-up en noodherstel om ervoor te zorgen dat jouw gegevens worden beschermd. Beveiliging om cyberbedreigingen te verminderen. En voortdurende ondersteuning en beheer

Proact Portfolio wheel sections_We protect and secure your data
Bescherm kritieke gegevens met een moderne benadering van back-up en herstel. Bij Proact is back-up onze erfenis en bieden we efficiënte, betrouwbare gegevensbescherming, ongeacht waar gegevens zijn opgeslagen (on-premise of Cloud).
Wij bieden flexibele DR-oplossingen en -diensten om jouw organisatie in staat te stellen haar gegevens snel te herstellen, zonder dat je een dure tweede site nodig heeft.
Als aanvulling op jouw IT-team biedt ons Security Operations Center (SOC) toegang tot deskundige beveiligingsprofessionals die geavanceerde technologie en cyberinformatie gebruiken om uitgebreide, 24/7 beheerde beveiligingsservices te leveren die jouw gegevens helpen beschermen.

We geven de mogelijkheid om belangrijke informatie te beschermen

We helpen onze klanten door gegevensbescherming en -beveiliging te beheren in complexe multicloudomgevingen waar het dreigingslandschap voortdurend groeit. Dit stelt hen in staat compliant te blijven, zich te beschermen tegen criminelen en snel te herstellen mocht het ondenkbare gebeuren. Dat is wat wij #ThePowerOfData noemen

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.