Search
Close this search box.

Backup and recovery oplossingen

Bescherm de activa van jouw organisatie en beperk de risico’s – met oplossingen voor hybride cloudback-up en disaster recovery (DR) die gemoedsrust bieden.

Zorg voor bedrijfs-continuïteit

De veerkracht vergroten

Gebruikmaken van hybrid cloudoplossingen om de flexibiliteit te vergroten en de risico's te beperken.

Minimale uitvaltijd

Kritische data en toepassingen snel herstellen in geval van een ramp, waardoor de gevolgen voor het bedrijf tot een minimum worden beperkt.

Aan de regels blijven voldoen

Houd jouw bedrijf in overeenstemming met de regelgeving en voorkom mogelijke juridische problemen.

Gegevensbescherming verbeteren

Gegevens kunnen beschermen en herstellen in geval van accidentele verwijdering, datacorruptie of cyberaanvallen.

De voordelen van de hybrid cloud benutten

Back-up en herstel van jouw gegevens ongeacht platform, technologie of locatie.

Jouw team uitbreiden

Laat experts jouw back-up en DR beheren, zodat jouw team zich kan richten op bedrijfskritische ontwikkeling.

Jouw wapens tegen ransomware

De dreiging van datalekken en kwaadaardige aanvallen is groter dan ooit. Mocht jouw bedrijf ooit een doelwit worden, dan kunnen robuuste oplossingen voor back-up en disaster recovery jou helpen de systemen snel te herstellen. Zo kun je jouw klanten blijven bedienen, inkomstenverlies voorkomen en de bedrijfsvoering draaiende houden.

Bescherm de waardevolle data van jouw bedrijf en zorg voor bedrijfscontinuïteit - met solide back-up- en herstelstrategieën

Maximale back-up efficiëntie door gebruik te maken van de hybrid cloud

Met een hybrid cloudaanpak kun je het beste van alle werelden benutten door de voordelen van back-up op locatie te combineren met de voordelen van back-up in de cloud. Met een hybride cloudback-up oplossing kun je kiezen welke data je waar wilt back-uppen, waardoor jouw organisatie verbeterde redundantie en flexibiliteit kan bereiken en tegelijkertijd de kosten kan optimaliseren en aan de wettelijke vereisten kan voldoen. Het hebben van back-ups op meerdere locaties kan er ook voor zorgen dat gegevens worden beschermd in het geval van een ramp of uitval, en biedt tegelijkertijd geografische redundantie. 

Wij bieden een scala aan back-upoplossingen en -diensten voor jouw zakelijke behoeften. Dus of je jullie back-up nu liever in jullie eigen datacenters hebben, in een van onze datacenters of in de public cloud, wij kunnen aan jullie behoeften voldoen.

Waarom Proact

De bescherming van bedrijfsgegevens is complex. Wij begrijpen dat elke organisatie zeer verschillende behoeften heeft op het gebied van bedrijfsbescherming – daarom brengen onze teams tijd met je door om jouw vereisten op technisch en zakelijk niveau te bekijken. Daarna kunnen we een oplossing of dienst ontwerpen die niet alleen voldoet aan uw huidige zakelijke en technische vereisten, maar die jouw organisatie ook de flexibiliteit biedt om mee te groeien en te veranderen met jouw markt. Vertrouw op één partner voor uw behoeften op het gebied van gegevensbescherming on-site, off-site en in de cloud.

 

Onze back-up oplossingen

Service Management voor Backup

Backup as a Service voor O365

Backup as a Service – Enterprise

Backup as a Service – Secure storage vault (NetApp ONTAP)

Backup as a Service – Virtual

Onze disaster recovery oplossingen

Herstel na rampen als een dienst

On-premises infrastructuur voor noodherstel

Key back-up vendors

Commvault-logo-partner
Veeam-logo-partner
Dell-Technologies-logo-partner
NetApp-logo-black-partner

Toegang tot back-up- en DR-technologie van wereldklasse met ons leveranciersecosysteem

Ongeacht jouw voorkeuren krijg je altijd advies en oplossingen op maat van de specifieke behoeften van jouw organisatie, dankzij ons brede netwerk van partnerschappen met topverkopers.

Maak gebruik van de expertise van Europa's beste marktspecialisten

Ongeacht waar je bevindt, als je met ons samenwerkt, heb je binnen enkele minuten toegang tot de beste vaardigheden uit heel Europa.

Dus of je nu wilt praten met een specialist voor beveiliging, publieke cloud, netwerken, database of een andere specifieke technologie – er is altijd een expert in de buurt om jouw bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken.

Geen zorgen met onze ondersteuning en Service Management

Met ons Service Management kan jouw organisatie nieuwe technologie invoeren zonder te hoeven investeren in nieuwe vaardigheden. In plaats van de infrastructuur te beheren, kan jouw IT-afdeling zich zo richten op het toevoegen van waarde aan jouw organisatie op andere manieren. Dit aanbod omvat:

Backup-brochure-front-cover

Naast infrastructuur zijn applicaties onze hoofdactiviteit, niet het herstellen van gegevens en bestanden. We wilden meer ontlasting en beveiliging en de mogelijkheid om na een ramp snel weer normaal te kunnen werken."

Neem contact op 

met een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.