Backup and recovery oplossingen

Bescherm de activa van jouw organisatie en beperk de risico’s – met oplossingen voor hybride cloudback-up en disaster recovery (DR) die gemoedsrust bieden.

Zorgen voor bedrijfscontinuïteit

De veerkracht vergroten

Gebruikmaken van hybride cloudoplossingen om de flexibiliteit te vergroten en de risico's te beperken.

Minimale uitvaltijd

Kritische gegevens en toepassingen snel herstellen in geval van een ramp, waardoor de gevolgen voor het bedrijf tot een minimum worden beperkt.

Zich aan de regels houden

Houd jouw bedrijf in overeenstemming met de regelgeving en voorkom mogelijke juridische problemen.

Gegevensbescherming verbeteren

Gegevens kunnen beschermen en herstellen in geval van accidentele verwijdering, gegevenscorruptie of cyberaanvallen.

De voordelen van de hybride cloud benutten

Back-up en herstel van jouw gegevens ongeacht platform, technologie of locatie.

Jouw team uitbreiden

Laat experts uw back-up en DR beheren, zodat jouw team zich kan richten op bedrijfskritische ontwikkeling.

Jouw wapens tegen ransomware

De dreiging van datalekken en kwaadaardige aanvallen is groter dan ooit. Mocht uw bedrijf ooit een doelwit worden, dan kunnen robuuste oplossingen voor back-up en disaster recovery jou helpen de systemen snel te herstellen. Zo kun je jouw klanten blijven bedienen, inkomstenverlies voorkomen en jouw bedrijfsvoering draaiende houden.

Bescherm de waardevolle gegevens van jouw bedrijf en zorg voor bedrijfscontinuïteit - met solide back-up- en herstelstrategieën.

Maximale back-up efficiëntie door gebruik te maken van hybride cloud

Met een hybride cloudaanpak kun je het beste van alle werelden benutten door de voordelen van back-up op locatie te combineren met de voordelen van back-up in de cloud. Met een hybride cloudback-up oplossing kunt u kiezen welke gegevens je waar wilt back-uppen, waardoor jouw organisatie verbeterde redundantie en flexibiliteit kan bereiken en tegelijkertijd de kosten kan optimaliseren en aan de wettelijke vereisten kan voldoen. Het hebben van back-ups op meerdere locaties kan er ook voor zorgen dat gegevens worden beschermd in het geval van een ramp of uitval, en biedt tegelijkertijd geografische redundantie. 

Wij bieden een scala aan back-upoplossingen en -diensten voor uw zakelijke behoeften. Dus of je jouw back-up nu liever in uw eigen datacenters heeft, in een van onze datacenters of in de publieke cloud, wij kunnen aan uw behoeften voldoen.

Waarom Proact

De bescherming van bedrijfsgegevens is complex. Wij begrijpen dat elke organisatie zeer verschillende behoeften heeft op het gebied van bedrijfsbescherming – daarom brengen onze teams tijd met je door om jouw vereisten op technisch en zakelijk niveau te bekijken. Daarna kunnen we een oplossing of dienst ontwerpen die niet alleen voldoet aan uw huidige zakelijke en technische vereisten, maar die jouw organisatie ook de flexibiliteit biedt om mee te groeien en te veranderen met jouw markt. Vertrouw op één partner voor uw behoeften op het gebied van gegevensbescherming on-site, off-site en in de cloud.

 

Onze backup oplossingen

Service Management voor Backup

Backup as a Service voor O365

Backup as a Service – Enterprise

Backup as a Service – Secure storage vault (NetApp ONTAP)

Backup as a Service – Virtual

Onze disaster recovery oplossingen

Herstel na rampen als een dienst

On-premises infrastructuur voor noodherstel

Key backup vendors

Commvault-logo-partner
Veeam-logo-partner
Dell-Technologies-logo-partner
NetApp-logo-black-partner

Toegang tot back-up- en DR-technologie van wereldklasse met ons leveranciersecosysteem

Ongeacht jouw voorkeuren krijg je altijd advies en oplossingen op maat van de specifieke behoeften van jouw organisatie, dankzij ons brede netwerk van partnerschappen met topverkopers.

Maak gebruik van de expertise van Europa's beste marktspecialisten

Ongeacht waar je bevindt, als je met ons samenwerkt, heb je binnen enkele minuten toegang tot de beste vaardigheden uit heel Europa.

Dus of je nu wilt praten met een specialist voor beveiliging, publieke cloud, netwerken, database of een andere specifieke technologie – er is altijd een expert in de buurt om jouw bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken.

Bereik rust met onze ondersteuning en Service Management

Met ons Service Management kan jouw organisatie nieuwe technologie invoeren zonder te hoeven investeren in nieuwe vaardigheden. In plaats van de infrastructuur te beheren, kan jouw IT-afdeling zich zo richten op het toevoegen van waarde aan jouw organisatie op andere manieren. Dit aanbod omvat:

Backup-brochure-front-cover

Naast infrastructuur zijn applicaties onze hoofdactiviteit, niet het herstellen van gegevens en bestanden. We wilden meer ontlasting en beveiliging en de mogelijkheid om na een ramp snel weer normaal te kunnen werken."

Contacteer

een van onze specialisten

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.