Zoek
Sluit dit zoekvak.
Azure Migration

Azure Migration expertise van Proact erkend

Proact kan met trots mededelen officieel door Microsoft beloond te zijn met het felbegeerde certificaat: ‘Windows Server and SQL Server Migration to Azure advanced specialization’.

Dit recent uitgekomen certificaat is nog maar aan weinig Microsoft Gold Cloud Platform-partners uitgereikt en erkent. Om dit te verkrijgen moet men namelijk voldoen aan strenge criteria op het gebied van Azure Migration, klantsucces en vaardigheden van het personeel, en die een grondige externe audit van hun migratiepraktijken doorstaan.

Het certificaat toont aan dat Proact dan ook zeer capabel is om workloads naar Azure te migreren, met bijzondere aandacht voor de uitgebreide ervaring en expertise die nodig is om deze programma’s consequent te leveren en tegelijkertijd de zakelijke uitdagingen van onze klanten te ondersteunen.

Proact is dus ontzettend verheugd dit certificaat omtrent Azure Migration nu officieel op zak te hebben. Marcel Gjaltema, Manager Modern Infrastructure, vertelt: “Onze klanten ondersteunen we al geruime tijd op dagelijkse basis met vraagstukken rondom Microsoft Azure. We helpen hen daarbij de reis te starten naar de Cloud.”

Marcel vervolgt: “Door ons te accrediteren voor deze hoogwaardige specialisatie zijn we in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen in de journey naar de cloud op basis van onze eigen uitgebreide kennis, ervaring en certificeringen, onderteund door het Azure Migrate Program. Met dit programma kunnen onze klanten via Proact, over verschillende assen, vergaande ondersteuning krijgen vanuit Microsoft. Dit onderstreept onze partnership met Microsoft en biedt daarmee vele voordelen en zekerheden voor onze klanten.”

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.