Search
Close this search box.

Artificial Intelligence  

Bij Proact stellen we organisaties in staat om via IT waarde uit hun data te halen. We begeleiden onze klanten door ons end-to-end portfolio, bestaande uit datacenter-, netwerk- en IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. We werken niet alleen samen met de beste technologieleveranciers in de branche, maar we bieden ook onze eigen marktleidende Managed Cloud Services. Dit betekent dat we klanten kunnen ondersteunen, ongeacht welk implementatiemodel ze nodig hebben en de voorkeur geven on-premises, private cloud, managed cloud, public cloud of een combinatie hiervan in een hybrid cloud. 

In deze opdracht wordt onderzocht hoe onze organisatie Enterprise AI solutions kan integreren in haar interne processen om een concurrentievoordeel te behalen. Als organisatie streven we naar innovatie en het optimaliseren van operationele processen om ons concurrentievermogen te vergroten. Enterprise AI solutions worden gezien als een potentiële motor voor groei en efficiëntieverbeteringen. 

De doelstellingen van deze stageopdracht zijn: 

  • Identificeren van kansen voor het implementeren van Enterprise AI solutions binnen de organisatie. 
  • Ontwikkelen van een gedetailleerde implementatiestrategie. 
  • Evalueren van het potentieel concurrentievoordeel na implementatie. 


Voor wie?
 
Deze opdracht is geschikt als stageopdracht voor de richting Artificial Intelligence (AI) en is geschikt als een leerjaar 3 onderzoek stageopdracht. 

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.